جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۵:۲۷:۴۵
دسته بندی: اجتماعی
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱

متن پیشنهادی اصلاح آیین‌نامه وکالت به زودی نهایی می‌شود

جلیل مالکی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار حقوقی قضایی فرهنگ سار درباره اصلاح آیین‌نامه وکالت افزود: کانون‌های وکلای دادگستری هیچ‌گاه مخالف به روزرسانی مقررات وکالت در چهارچوب ماده ۲۲ لایحه استقلال نبوده‌اند منتهی مخالف تهیه مقررات توسط مراجع غیروکالتی هستند. وی ادامه داد: در رابطه با آیین‌نامه اصلاحی بعد از اختلاف نظرهایی که […]



جلیل مالکی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار حقوقی قضایی فرهنگ سار درباره اصلاح آیین‌نامه وکالت افزود: کانون‌های وکلای دادگستری هیچ‌گاه مخالف به روزرسانی مقررات وکالت در چهارچوب ماده ۲۲ لایحه استقلال نبوده‌اند منتهی مخالف تهیه مقررات توسط مراجع غیروکالتی هستند.

وی ادامه داد: در رابطه با آیین‌نامه اصلاحی بعد از اختلاف نظرهایی که در این حوزه به وجود آمد، در هیات مدیره دوره سی و یکم، رویکرد همکاری کانون‌های وکلای دادگستری سراسر کشور برای تهیه آیین‌نامه اصلاحی با تاکید بر رعایت دقیق ماده ۲۲ لایحه استقلال در پیش گرفته شد.

مالکی اظهارداشت: در راستای این اقدام، یک ماه و نیم است که کارگروهی متشکل از روسای کانون‌های وکلای دادگستری سراسر کشور تشکیل شده و به طور مستمر و با دقت نظر در حال تهیه آیین‌نامه اصلاحی هستند. در همین زمینه نشست سه روزه به میزبانی کانون وکلای دادگستری خوزستان برگزار شد و پس از برگزاری جلسات فشرده، پیش‌نویس اولیه آیین‌نامه اصلاحی تهیه و مقرر شد جهت نظرخواهی به روسای محترم کانون های وکلای دادگستری سراسر کشور تقدیم تا پس از طرح در هیات مدیره نظر نهایی خود را به کارگروه منتخب ارائه کنند. پس از اخذ نظر نهایی کانون‌های وکلا و اعمال آنها در پیش‌نویس، متن نهایی برای طی مراحل قانونی ارائه می‌شود.

رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز خاطرنشان کرد: انتظار ما این است که مرجع محترم تصویب، با توجه به وظیفه تنظیم آیین‌نامه که صلاحیت انحصاری آن به عهده کانون وکلای دادگستری قرار گرفته است، پیشنهاد کانون های وکلای دادگستری را عینا تصویب کند و اگر نیاز به جرح و تعدیل بود مجددا  آن را به کانون‌های وکلای دادگستری اعاده تا پس از مذاکره و گفت و گو متن اصلاحی مجددا جهت تصویب ارائه شود.

مالکی  گفت: وقتی قانونگذار تنظیم آیین‌نامه پیشنهادی را بر عهده کانون‌های وکلای دادگستری قرار داده است، وظیفه تنظیم قابل تجزیه نیست بنابراین هر گونه جرح و تعدیل پس از ارائه پیش‌نویس به عنوان بخشی از وظیفه تنظیم باید در کانون وکلا انجام و سپس جهت تصویب به مرجع محترم تصویب ارائه شود.

منبع: ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

سیزده + یازده =