جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۸:۵۳:۲۸
دسته بندی: اجتماعی
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۲

شهید داود مایلی شیر نخلستان های شلمچه در کربلای ۵

به گزارش خبرنگار حوزه ایثار و شهادت فرهنگ سار، بیست و ششم دی ماه سالروز شهادت یکی از شهدای عملیات «کربلای ۵» به نام شهید «داود مایلی» است؛ شیرمردی که فرمانده لشکر عاشورا او را «شیر نخلستان های شلمچه» می‌خواند.  این شهید عالی مقام برادر استاد خلبان سردار شهید «حاج احمد مایلی» (فرمانده یگان ویژه […]



به گزارش خبرنگار حوزه ایثار و شهادت فرهنگ سار، بیست و ششم دی ماه سالروز شهادت یکی از شهدای عملیات «کربلای ۵» به نام شهید «داود مایلی» است؛ شیرمردی که فرمانده لشکر عاشورا او را «شیر نخلستان های شلمچه» می‌خواند.

 این شهید عالی مقام برادر استاد خلبان سردار شهید «حاج احمد مایلی» (فرمانده یگان ویژه هوایی «صابرین» و یگان ویژه هوایی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران) است که مهرماه سال ۱۳۹۵ به شهادت رسید.  

در ایام فاطمیه و در آستانه سالروز حضرت زهرا (س) یاد تمام شهدا و این دو برادر شهید که در تمام زندگی به «ام ابیها» توسل جسته اند را گرامی می‌داریم

شلمچه، زیارتگاه دل های خسته از گناه و بریده از دنیاست. وجب به وجب خاکش، روضه ای است از گوشت و پوست و استخوانِ شهدا و عملیات کربلای ۵، کربلای شلمچه است. رزمنده ها با رمز یا زهرا و ایمان قوی اما دست های خالی، مقابل گلوله و توپ و تانک ایستادند.

داود مایلی یکی از همان رزمنده های باغیرت جبهه است که به دلیل شجاعت بالایش او را با نام شیر نخلستان‌های شلمچه می‌شناختند.

سلاحش آرپی جی بود و نیت اش فقط اطاعت از دستور امامش. سهم او از کربلای ۵ شهادت بود و سهم شلمچه، بدن های بسیاری که به آغوش کشید.  اما به حرمت چشم های منتظر پدر و مادر داوود ها، عده ای از پیکرها برگشت.

در مراسم تشییع شهدا، بدن های تکه تکه، روضه علی اکبر و جسم اربا اربایش را تداعی می کرد. از مراسم داود همین بس که برادرش احمد بر گلوی مجروحش بوسه زد و اشک ریخت و طلب شهادت کرد.

حال که نام حاج احمد با واژه زیبای شهید مزین شده است، به این می اندیشم که دعای خیر برادر شهیدش، عاقبت بخیرش کرد…

 در این ایام که غم مادر هجده ساله قدکمان، بر دلمان سنگینی می کند و با دیدن کوچه و دیوار، بغض هایمان سر باز می کند، از شهدا می خواهیم به رسم حضرت مادر، برایمان دعا کنند.

آه و صد افسوس بر ما جاماندگان از قافله عشق، که حسرت شهادت در هوایی پر از غبار گناه، نفسمان را به شماره انداخته است.

عملیات کربلای ۵ در بامداد ۱۹ دی ماه ۱۳۶۵ با رمز مقدس «یا زهرا(س)» در منطقه شلمچه و شرق بصره آغاز و با اراده رزمندگان اسلام و فرماندهی و مدیریت هوشمندانه و خردمندانه حضرت امام خمینی(ره) به فروریختن دژهای مستحکم دشمن بعثی و آشکار شدن نقطه غفلت و هزیمت ارتش صدام منجر شد.

دستاوردهای سترگ و تاثیرات عملیات کربلای ۵، ماشین جنگی رژیم بعثی صدام را زمین گیر و قدرت‌های جهانی حامی آن را با یک مخمصه‌ جدی روبرو ساخت به گونه‌ای که بسیاری از رسانه‌ها و کارشناسان زبده نظامی غربی روند جنگ را به سمت رقم خوردن پیروزی ایران و شکست راهبرد ابرقدرت ها در نابودی نظام اسلامی ارزیابی کردند.

منبع: ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

1 × پنج =