پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۲۳:۵۴:۴۸
دسته بندی: اجتماعی
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۳

جانباختگان روزانه کرونا به ۷۱ نفر کاهش یافت

 به گزارش خبرنگار فرهنگ سار، سیما سادات لاری روز یکشنبه با اعلام آخرین آمار مبتلایان و جانباختگان کرونا در ایران افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲۱ دی ۱۳۹۹) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی پنج هزار و ۹۶۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و ۴۱۷ نفر بستری شدند. با این حساب، […]



 به گزارش خبرنگار فرهنگ سار، سیما سادات لاری روز یکشنبه با اعلام آخرین آمار مبتلایان و جانباختگان کرونا در ایران افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲۱ دی ۱۳۹۹) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی پنج هزار و ۹۶۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و ۴۱۷ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۲۸۶ هزار و ۴۰۶ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۷۴ هزار و ۸۸۷ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۴۶۶۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون هشت میلیون و ۱۵۳ هزار و ۲۶۴ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

لاری گفت: هم اکنون بر اساس آخرین تحلیل ها، هفت شهرستان ساری، آمل، فریدونکنار، قائمشهر و نکا در استان مازندران و بندرگز و کردکوی در استان گلستان در وضعیت قرمز قرار دارند.همچنین ۳۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۹۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

رژیم غذایی ضد آلودگی هوا

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: بر اساس مطالعات و شواهد علمی، آلودگی هوا از عوامل مهم افزایش کروناست و انجام رژیم غذایی مناسب برای کاهش اثرات آلودگی هوا و کاهش موارد ابتلا به کووید۱۹ موثر است.

وی افزود: توصیه می شود از مصرف غذاهای چرب مثل سوسیس و کالباس و تنقلات کم ارزش مثل چیپس و پفک خودداری کنید، آب فراوان بنوشید و از منابع غذایی حاوی ویتامین D مثل شیر در برنامه غذایی روزانه استفاده کنید.

لاری ادامه داد: مصرف روزانه سیر و پیاز و تره فرنگی برای محافظت از مخاط بینی و دستگاه تنفسی بسیار مفید است و مصرف کرفس، اسفناج، لیمو شیرین، پرتقال، برگ سبز کاهو و مصرف روزانه یک عدد سیب نیز برای کاهش عوارض آلودگی هوا توصیه می شود.

وی گفت: جوانه گندم، روغن های گیاهی، گردو، جگر، سبزی های دارای برگ سبز که منابع ویتامین E هستند در رژیم غذایی روزانه فراموش نشود و توصیه می شود روزانه از منابع غذایی حاوی سلنیوم مثل غذاهای دریایی، مرغ، نان سبوسدار، آجیل و مواد غذایی حاوی بتاکارتن مثل کدوحلوایی، اسفناج، انبه و کلم استفاده کنید.  

به گزارش فرهنگ سار، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

بیماری کووید ۱۹ بر اساس آمار رسمی کشورها تاکنون بیش از ۹۰ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیش از یک میلیون و ۹۳۰ هزار نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از داده‌اند. ایران از نظر تعداد فوت کرونا و بدون در نظر گرفتن نسبت جمعیت نهمین کشور دنیاست. تعداد فوت کرونا در آمریکا، برزیل، هند، مکزیک، ایتالیا، انگلیس، فرانسه و روسیه بیش از ایران بوده است.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه و سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش ویروس کرونا در انگلستان که موجب افزایش سرایت و بیماری زایی آن شده، نگرانی های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

منبع: ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

چهارده + شش =