جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۶:۳۴:۱۰
دسته بندی: اجتماعی
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۳

فرهنگ ایثار و شهادت از ذخایر تمام نشدنی است

به گزارش روز چهارشنبه فرهنگ سار از جمعیت هلال احمر، این مطلب را  محمدحسن قوسیان مقدم در مراسم هم بال خاطرات پروانه(تجلیل از پرستاران و امدادگران، همسران شهدای امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران) که با حضور فرید مرادیان معاون بهداشت، درمان و توانبخشی این جمعیت، مریم مجتهد زاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های […]



به گزارش روز چهارشنبه فرهنگ سار از جمعیت هلال احمر، این مطلب را  محمدحسن قوسیان مقدم در مراسم هم بال خاطرات پروانه(تجلیل از پرستاران و امدادگران، همسران شهدای امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران) که با حضور فرید مرادیان معاون بهداشت، درمان و توانبخشی این جمعیت، مریم مجتهد زاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس، سمیرا فعلی مشاور رئیس جمعیت هلال احمر در امور زنان و خانواده  و جمعی از پرستاران و امدادگران، همسران شهدای امداد و نجات، صبح امروز ۲۰ اسفندماه در محل سالن همایش معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی این جمعیت برگزار شد، عنوان کرد.

وی با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت، فرهنگی بزرگ و عزیز است که با گذشت زمان از اصل آن در حال فاصله گرفتن هستیم، بیان کرد: در دوران هشت سال دفاع مقدس تشخیص فرمانده از سرباز بسیار سخت بود و گاهی اوقات فرماندهان را با سربازان اشتباه می گرفتیم، اما در حال حاضر تا حدودی این موضوع متفاوت شده است. بسیاری از افرادی که امروز در خدمتشان هستیم جوانان ۳۰ یا ۳۵ ساله ای هستند که حتی آغاز جنگ را ندیده اند وبرداشت درستی از دوران دفاع مقدس ندارند.

دبیرکل جمعیت هلال احمر ادامه داد: رمز موفقیت سپهبد شهید قاسم سلیمانی این بود که به نسل جوان نشان داد رزمندگان اول انقلاب چه کسانی بودند و این موضوع در تشییع باشکوه پیکر این شهید بزرگوار مشخص شد.

قوسیان مقدم تاکید کرد: افرادی که فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج می کنند باید در رفتار، گفتار، منش و عملکردشان هم این موضوع را به خوبی نشان دهند.

وی با تاکید بر اینکه توقع داریم جوانان ما که جنگ را ندیده اند، مثل رزمندگان زمان جنگ تحمیلی باشند، گفت: عمل ما می تواند کمک کند تا منش و طرز فکر خود را نشان دهیم.

سخنگوی جمعیت هلال احمر با بیان اینکه جمهوری اسلامی فرصتی را فراهم کرد تا زنان جایگاه واقعی خود را پیدا کنند، افزود: در میان زنان، گروهی به نام ایثارگران واقعی داریم که بعد از شهید شدن همسر و فرزندانشان سختی های بسیاری کشیدند که باید قدرشناس زحمات آن ها باشیم.

راوی از خودگذشتگی زنان در دوران دفاع مقدس باشیم

مریم مجتهد زاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس گفت: ما در این مکان گرد هم آمدیم تا دلاوری ها و از خود گذشتگی های زنان بزرگی را که دوران سخت جنگ تحمیلی حضور داشتند شرح دهیم.

وی افزود: زمانی که از رشادت ها، دلاوری ها و صبوری های دوران صدراسلام را برایمان بیان می کردند، نمی توانستیم با عمق وجودمان موضوعات را درک کنیم، الان هم اگر ما شرایط زمانی و مکانی جنگ تحمیلی را مطرح کنیم برای افرادی که در آن دوران حضور نداشتند، آنطور که باید ملموس نخواهد بود.

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس با تاکید بر اینکه پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ما بدون وابستگی به هیچ کشور و جناحی و با مدیریت و مدل جدید صورت گرفت، اظهارداشت: در حالی که کشور می خواست با انقلاب جدید شکل بگیرد، دشمنان ما، شرایط جنگ تحمیلی را فراهم کردند و به نمایندگی از همه آن ها، صدام و رژیم بعثی عراق جنگ هشت ساله را به ما تحمیل کردند، مردم ما وارد میدان شدند و با روحیه انقلابی و ایمان راسخ و فداکاری و به واسطه عشقی که به خداوند داشتند، تلاش کردند.

وی افزود: اگر انقلابی در کشور رخ داد نه تنها برای تغییر رژیم بلکه زمینه سازی برای ظهور حضرت مهدی(عج) بود، هدف انقلاب اسلامی ترویج مکارم اخلاق است. در دوران دفاع مقدس هر آنچیزی که بتواند فردی را به کمال برساند، وجود داشت.

به گفته مجتهد زاده، جنگ نرم نتیجه توطئه دشمنان بوده است که  برنامه ریزی آن  به گونه ای است که پایه های ایمان افراد را سست کند. اگر ایمان از جوانانمان گرفته شود، چطور می توانیم یافته های دوران جنگ تحمیلی را در اختیارشان قرار دهیم.

وی به درس وفاق و همدلی دوران دفاع مقدس اشاره کرد و یادآور شد: درس دفاع مقدس وفاق و همدلی است که افراد به دور از قومیت و نژاد برای یک هدف مشترک که همانا اعتلای جمهوری اسلامی است،   تلاش کردند.

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس با تاکید بر اینکه در دوران دفاع مقدس جان های بسیاری را از دست دادیم و از نظر مادی و معنوی زیان های متعددی را متحمل شدیم، گفت: نیک می دانیم که اگر به خداوند ایمان داشته باشیم هر نشدنی، شدنی خواهد شد. ما باید قدردان رشادت‌های شهدا و خانواده های شهدا باشیم چون خانواده شهدا، ذخایر انقلاب ما هستند.

ثبت خاطرات همسران شهدای امداد و نجات سراسر کشور

سمیرا فعلی مشاور رئیس جمعیت هلال احمر در امور زنان و خانواده با بیان اینکه امروز ما دومین مراسم تجلیل از امدادگران، برخی از پرستاران، پزشکان عرصه دفاع مقدس همسران  و فرزندان شهدا را تحت عنوان هم بال خاطرات پروانه داشتیم، گفت: این مراسم همانند مراسمی که در بهمن ماه برگزار شد با مشارکت سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس بوده است و در چهلمین سالگرد دفاع مقدس خواستیم به شکلی میزبان حضور بانوانی باشیم که تجربه زیسته خود را در قالب تاریخ شفاهی  برای ما بازگو می کنند و ما مستمع روایت گری، خاطرات و مشاهدات آن ها در جبهه های جنگ  و نبرد باشیم.

وی افزود: در این مراسم سعی شد در قالب ۲ پنل روایتگری فداکاران دوران جنگ تحمیلی را با گوش جان بشنویم.

فعلی با اشاره به اینکه مراسمی که برای پرستاران و امدادگران، همسران شهدای امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود، باید باشکوه باشد، افزود: این مراسم باید کاملا متمایز باشد، همان شوری که در دوران دفاع مقدس آفریند و عشق و امید ایجاد کردند، باید مراسمی با همین مضمون برایشان برگزار کنیم.

مشاور رئیس جمعیت هلال احمر در امور زنان و خانواده با تاکید بر ادامه ثبت تاریخ های شفاهی جمعیت هلال احمر، بیان کرد: در سال آینده هم در حوزه دفاع مقدس مجموعه ای از افراد را برای برگزاری مراسمی این چنینی فراهم خواهیم کرد.

به گفته فعلی، ثبت خاطرات همسران شهدای امداد و نجات سراسر کشور هم کلید خورده است و در سال آتی پیگیر انجام امور مربوط به آن هستیم.

وی با بیان تجلیل از سه تن از بانوان شاغل در خط تولید شرکت سها یک، سها دو و شرکت صنایع نساجی هلال ایران، افزود: در این مراسم از سه تن از کارکنان  نمونه ای که توانمندی های خوبی دارند و کارآمد هستند و به عنوان کارگر نمونه معرفی شده اند، تقدیر شد.

منبع: ایرنا

برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

هجده − هفت =