جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۲:۱۰:۳۰
دسته بندی: استان ها
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۰

غزلیات عاشقانه در کتاب « دلم بی صدا شکست»

این کتاب ۱۱۶ صفحه‌ای  در قطع رقعی، با شمارگان یک‌هزار نسخه در کتابفروشی‌ها موجود است و  اختیار علاقه‌مندان به اشعار کلاسیک قرار دارد.قیمت هر جلد از این کتاب ۳۵ هزار تومان تعیین شده و مطالب آن در ۲ بخش اشعار کلاسیک و  نو ارایه شده است که حجم اشعارکلاسیک بیشتر است.«صحرای جنون»، «چشم تو»،«طبیب»،«امید شفا»،«دلم […]



این کتاب ۱۱۶ صفحه‌ای  در قطع رقعی، با شمارگان یک‌هزار نسخه در کتابفروشی‌ها موجود است و  اختیار علاقه‌مندان به اشعار کلاسیک قرار دارد.
قیمت هر جلد از این کتاب ۳۵ هزار تومان تعیین شده و مطالب آن در ۲ بخش اشعار کلاسیک و  نو ارایه شده است که حجم اشعارکلاسیک بیشتر است.
«صحرای جنون»، «چشم تو»،«طبیب»،«امید شفا»،«دلم بی صدا شکست»،«شراب شعر»،«بهار بی تو»،«شیدا چه شد»،«مجال گناه»،«پرده راز»،«دعای بی اثر»،«تنهایی سخن»،«بوی یار»،«زلف پریشان»،«قسم»،«قاب تهی»،«لیلای روزگار»،«تمنا»،«بهتان»،«عاشقانه می میرم»،«عشق خدایی»،«قافیه»،«درمانم مکن»،«پای عبور »،«قبله گاه »،«بوی دلبر»،«بهانه»،«چشم انتظار»،«شرط محبت»،«یاد » و «خطا»از اشعار بخش کلاسیک هستند.
«بال خیال»،«به یاد چشم هایت»،«لرزش دل» و«دل من می سوزد»  نیز بخشی عناوین اشعار نو این کتاب است.
اشعار این کتاب نیز مانند دیگر آثار شاعر از روایی و سادگی برخوردار هستند و بازهم اشعار به رخدادهای زندگی شاعر مرتبط می‌شوند.
کتاب‌های شعر سه‌گانه « داود عزیمی » یادآور اشعاری  با واژه های لیلی ، زلف سیه، دوش و هجران دانست که ادبیات ایران با آن‌ها گره خورده است.
در بخش اشعار نو نیز شاعر ترجیح می‌دهد از عاشقانه و هجران را در قالب کلماتی بیان کند که نو نیستند و مرتبط با ادبیات کلاسیک ایران هستند.
از نام کتاب« دلم بی صدا شکست» می‌توان درک کرد که موضوع اشعارکتاب غم شاعر را به تصوی می‌کشد.
این غم فقط عاشقانه نیست بلکه مفاهیم ارزشی نظیر انتظار و خاطرات دوران دفاع مقدس در لابه‌لای صفحات کتاب حس می شود.
«داود عزیمی» در سال ۱۳۳۸در خمین متولد شد و پس از پایان تحصیلات در رشته علوم اجتماعی به‌عنوان دبیر آموزش و پرورش در نهاد تعلیم و تربیت مشغول به‌کار شد.
عزیمی در بخش زندگینامه شاعر آورده است: من علاقه به شعر را در سال های پایان دوران ابتدایی در خود احساس کردم و در سال های پایانی دبیرستان نوشتن را کم کم شروع کردم.
در مرکز تربیت معلم اراک مطالبی در روزنامه دیواری می نوشتم. بعد از تربیت معلم و اشتغال در آموزش و پرورش با کمک جمعی از دوستان، انجمن شعر خمین را تشکیل دادیم و با انجمن‌های شهرستان‌های همجوار با تشکیل جلسات مشترک وارد مرحله جدید شعری شدم و با سرودن شعر آتقی که به لهجه خمینی بود جایگاه قابل قبولی بین دوستان و اهل فن پیدا کردم.
از سال های ۹۰ را بطه‌ام با انجمن شعر قطع شد و کم کم از شعر فاصله گرفتم تا این اواخر دوباره شروع کردم و با اصرار دوستان تصمیم به چاپ و نشر اشعارم گرفتم.
«دلم بی صدا شکست»، و «اشک حسرت» از دیگر آثار این شاعر پیشکسوت است که از سوی انتشارات پرپروک در خمین در سال جاری به چاپ رسیده است.
خمین در جنوب استان مرکزی است و تاکنون ۴۰ نویسنده و شاعر و در زمینه های ادبی، روان‌شناسی، علمی، تاریخی، حقوق و کودکان در این شهرستان کتاب چاپ کرده اند. 

منبع: ایرنا

برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

یک × دو =