یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۴:۰۱
دسته بندی: فرهنگی
تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۰

خدادی: خبرنگار چشم‌وگوش جامعه است

محمد خدادی معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی در این پیام توئیتری متذکر شد: خبرنگار چشم‌وگوش جامعه است، هیچکس نمی‌تواند و نباید اورا از روشنگری و آگاهی‌بخشی منع کند چه رسد به ضرب و شتم! در۲۴ساعت گذشته پیگیر برخورد با خاطی و دلجویی از خبرنگار محترم بودم.از دکتر زالی هم بخاطرهمراهی مسئولانه ممنونم. نقدخودمان: نبود کارت‌ […]



محمد خدادی معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی در این پیام توئیتری متذکر شد: خبرنگار چشم‌وگوش جامعه است، هیچکس نمی‌تواند و نباید اورا از روشنگری و آگاهی‌بخشی منع کند چه رسد به ضرب و شتم!

در۲۴ساعت گذشته پیگیر برخورد با خاطی و دلجویی از خبرنگار محترم بودم.از دکتر زالی هم بخاطرهمراهی مسئولانه ممنونم.

نقدخودمان: نبود کارت‌ خبرنگاری واحد برای تسهیل ماموریت اهالی رسانه!

محکومیت تعرض و ضرب و شتمِ خبرنگار روزنامه «صبح‌نو»
روز دوشنبه، ۲۷ اردیبهشت ماه، خانم فائزۀ مؤمنی، خبرنگار روزنامۀ صبح نو، برای تهیۀ گزارش از جریان واکسیناسیون، به مجموعۀ ساعی مراجعه کرده و پس تهیۀ گزارش و مصاحبه با عوامل کادر درمان از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در هنگام بازگشت از مجموعه توسط یکی از مأموران حراست متوقف شده و مورد بازخواست قرار می‌گیرد. آنها بطور غیرقانونی وسایل خبرنگاری او را مطالبه می‌کنند و با درگیر شدن با ایشان موجب شکستگی انگشت وی می‌شوند و این خبرنگار مجبور به عمل جراحی دست می‌شود.

نهایتاً مأمور حراست پس از آنکه به زور وسایل خبرنگاری خانم مؤمنی را از او می‌گیرد صدای مصاحبه‌های ضبط شده ایشان را پاک می‌کند.

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران، این رفتار را قویاً محکوم و اعلام کرده که انتظار دارد مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به سرعت با این رفتار غیرقانونی و خودسرانه‌ی عوامل خود برخوردهای قانونی را انجام دهند. همچنین رسماً از خانم مؤمنی عذرخواهی به عمل آورند .

انجمن همچنین از مسئولان قضایی خواست شکایت این خبرنگار را بدون تبعیض و عادلانه مورد رسیدگی قرار داده تا عبرتی برای متجاوزان به حقوق روزنامه‌نگاران کشور باشد.

در پیام انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران آمده است: ما عمیقاً متأسفیم که بی‌اعتنائی مسئولان کشوری به حقوق رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران و تعدد موارد نقض امنیت حرفۀ روزنامه‌نگاری به صورت‌های مختلف به حدی رسیده است که هرکس به خود اجازه می‌دهد چنین رفتار مجرمانه، سخیف و تهاجمی را نسبت به یک خبرنگار انجام دهد.

اقدام این مأمور حراست فقط حمله به یک خبرنگار نیست، بلکه تعرضی است به حریم روزنامه‌نگاری و فعالیت رسانه‌ای کشور. به همین ترتیب مسئولان آن مأمور متعرض و مسئولان قضایی می‌بایست با این مورد چنان رفتار کنند که در خور شأن امنیت این حرفه باشد.

برخورد با خبرنگار موجب تکدرخاطر خدمتگذاران نظام بهداشت شد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهیدبهشتی نیز اعلام کرد: در پی حادثه ناخوشایند برخورد با یکی از خبرنگاران در یکی از مراکز اقماری و غیر دایمی واکسیناسیون دانشگاه که موجب تکدر خاطر خدمتگزاران نظام بهداشت و سلامت و اصحاب و فعالان فرهیخته رسانه و همچنین به طور ویژه هیئت رییسه دانشگاه شد، براساس دستور دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه و براساس بالاترین اختیارات قانونی ریاست دانشگاه به استناد ماده ۱۳ قانون رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان، فرد مورد نظر بلافاصله به صورت آماده به خدمت درآمده است و پرونده وی به هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان دانشگاه ارجاع شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ضمن قدردانی از تلاش های همکاران رسانه ای در مدت مبارزه با ویروس کرونا؛ ارتباط با دوستان و همکاران رسانه ای در این مدت را بسیار مشفقانه، همدلانه و نزدیک دانست و اظهار امیدواری کرد اتفاق مشابه، دیگر تکرار نگردد و همکاری بسیار نزدیک با اصحاب رسانه همچنان مستمر و مستحکم ادامه یابد.

منبع: ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

5 × دو =