جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۸:۵۰:۱۴
دسته بندی: اجتماعی
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۳

کاهش بیماران سرپایی و بستری کرونا پس از اجرای محدودیت‌ها

جعفر صادق تبریزی روز شنبه در گفت ‌وگو با خبرنگار سلامت فرهنگ سار درباره انجام تست‌های کرونا و کاهش مراجعه بیماران سرپایی و موارد بستری افزود: در حال حاضر بیش از ۴۲ هزار تست روزانه کرونا با احتساب تست‌های تشخیص سریع انجام می‌شود. از طرفی بین ۱۵ تا ۴۵ درصد کاهش بستری در بیمارستان‌ها به علت […]



جعفر صادق تبریزی روز شنبه در گفت ‌وگو با خبرنگار سلامت فرهنگ سار درباره انجام تست‌های کرونا و کاهش مراجعه بیماران سرپایی و موارد بستری افزود: در حال حاضر بیش از ۴۲ هزار تست روزانه کرونا با احتساب تست‌های تشخیص سریع انجام می‌شود. از طرفی بین ۱۵ تا ۴۵ درصد کاهش بستری در بیمارستان‌ها به علت ابتلا به ویروس کرونا در استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: آثار و نتایج این موضوع در کاهش موارد مرگ هم اتفاق افتاده است. با همت و همکاری بین سازمان‌های مختلف امیدواریم این موارد مرگ کاهش پیدا کند.

رییس شبکه بهداشت وزارت بهداشت اظهار کرد: بنابراین وقتی مراجعه به مراکز سرپایی برای انجام تست کرونا کمتر است، تست کمتری هم انجام می‌شود، اما از طرفی مراجعه به در منازل برای تست تشخیص سریع انجام می‌شود تا بیماران و افراد تماس نزدیک سریع‌تر شناسایی شوند.

به گزارش فرهنگ سار، اجرای محدودیت‌ها در آبان و آذر ماه منجر به کاهش موارد بستری به علت ابتلا به کووید ۱۹ و در نتیجه کاهش موارد فوتی شده است.

همچنین اجرای طرح شهید سلیمانی و بیماریابی گسترده با استفاده از تست‌های تشخیص سریع توانست موارد ابتلا به کرونا را شناسایی و نسبت به قرنطینه به موقع این افراد اقدام کند.

طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با همکاری مشترک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان بسیج مستضعفین همزمان با دوم آذر ماه و آغازین روز از هفته بسیج در سراسر کشور به اجرا درآمده است.

در این طرح بسیجیان ‌و کارشناسان حوزه بهداشت با مراجعه به افراد نیازمند و تأمین نیازهای اولیه آنها، به اجرای بهینه پروژه قرنطینه معکوس یاری می دهند.

اطلاع رسانی به موقع و تشخیص مخاطرات در فوریت ها می تواند جان انسانهای در معرض خطر را در شرایط اضطراری به شرط اعمال مداخلات موثر، سریع و هماهنگ نجات بخشد.

در این زمینه بهترین و موثرترین راه جلب مشارکت اجتماعی از طریق بهره گیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلب مردمی و سازماندهی محله محور مردم است.
 این مشارکت محله محور باید بگونه ای طراحی شود که ضمن جلب اعتماد مردم، اهداف و فعالیتها توسط گروههای مردمی نیز به تحقق برسد. در این راه اطلاعات مرتبط با پیشگیری و مقابله با مخاطرات باید به روشی مورد قبول و منطبق بر فرهنگ و توانایی مردم محله به آنان ارائه شود.
موضوعی که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید و یادآور می شوند: بهره گیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلب مردمی، کمک بزرگی به رهایی کشور از این عارضه (ویروس کرونا) همه گیر خواهد کرد.
بر همین اساس، طرح «هر خانه یک پایگاه سلامت» از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با محتوای مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ و برای جلب مشارکت مردم از طریق انتخاب یک سفیر سلامت برای هر خانوار و یک رابط سلامت محله برای هر ۴۰ سفیر خانوار با محوریت بسیج امکانات محله و در جهت بهبود وضعیت اجتماعی (از جمله سلامت)، اقتصادی و فرهنگی جامعه مطرح شد تا با مشارکت مردم و نهادهای مردم محور، محلات از محرومیت خارج شود.

منبع: ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

2 × پنج =