جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۱:۰۶
دسته بندی: استان ها
تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۹

سپاه توانمندترین سامانه‌های درمانی سیار را دارد

به گزارش فرهنگ سار سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد اخوان شامگاه چهارشنبه در نشست بررسی وضعیت کرونا سیستان و بلوچستان که با حضور فرمانده نیروی زمینی سپاه، استاندار این استان و سایر مسوولان برگزار شد اظهارداشت: از زمانی که بیماری کووید ۱۹ وارد کشور شده ۱۷ ماه می‌گذرد تمام توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های تخصصی در بخش […]



به گزارش فرهنگ سار سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد اخوان شامگاه چهارشنبه در نشست بررسی وضعیت کرونا سیستان و بلوچستان که با حضور فرمانده نیروی زمینی سپاه، استاندار این استان و سایر مسوولان برگزار شد اظهارداشت: از زمانی که بیماری کووید ۱۹ وارد کشور شده ۱۷ ماه می‌گذرد تمام توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های تخصصی در بخش بهداشت و درمان نیروی زمینی سپاه در خدمت مجموعه وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار گرفت و اعلام نیز شد. 
وی افزود: بیمارستان سیار تخصصی و فوق تخصصی که ما در نیروی زمینی ارتش مطالعات، تحقیق و پژوهشش را انجام دادیم و بهره‌برداری شده با ظرفیت یک‌هزار و ۲۸۰ تخت در خدمت نظام سلامت کشور قرار دارد. 

فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: فرایند عملیاتی شدن این بیمارستان در مناطق و نقاط و شهرهایی که ضرورت داشته به این شکل بوده است که دانشگاه مربوطه اعلام نیاز می‌کرده و وزیر بهداشت و درمان به مجموعه نیروی زمینی اعلام نیاز را بیان و این بیمارستان‌ها مستقر می‌شدند. 
وی با بیان اینکه تا کنون هفت بیمارستان در هفت شهرستان کشور مستقر شده و به مردم عزیزمان خدمات لازم را ارائه داده است گفت: یک ویژگی که این سامانه‌های درمانی سیار ما دارد این است که با توجه به بحران ویروس کرونا یک مطالعاتی در نیروی زمینی انجام شد و  یک ایده خلق و تولیدو سامانه بیمارستان سیار تخصصی با رویکرد دفاع زیستی  قبل از سال توسط وزیر بهداشت و درمان با ظرفیت ۱۲۸ تخت رونمایی شد که این هم در خدمت نظام سلامت کشور قرار دارد. 
سردار اخوان با اشاره به اینکه تعداد یک‌هزار نفر پزشکیار و دهیار عملیاتی هم برای کمک در جاهایی که نیاز هست سازماندهی و آموزش دیدند تصریح کرد: نیروهای بسیار با انگیزه، جوان و با مهارت بالا که در بعضی مناطق مثل مهاباد در بیمارستان مشغول شدند و مشکل بیمارستان این شهرستان را حل کردند. 
وی اظهارداشت: در موضوع کمک به پیک جدید کرونا که در سیستان و بلوچستان شروع شد از یک هفته قبل در اختیار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هستیم و یکی دو نشست هم با رییس این دانشگاه برگزار شده و تجزیه و تحلیل وضعیت استان انجام و بررسی شد و ما هم اعلام کردیم اگر نیاز به بیمارستان‌های سیار است در خدمت شما هستیم که اعلام کردند ما فعلا ظرفیت خالی در بیمارستان‌ها داریم و نیازی نیست.

فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: ولی با توجه به تدبیری که سردار فرماندهی نیروی زمینی سپاه داشتند این ظرفیت‌ها در آماده باش کامل قرار گرفتند و بر اساس نیاز در خدمت استان خواهد بود و اکنون نیز آماده هستند. 

وی بیان کرد: به جهت تمرینات خیلی خوبی که داشتیم و در سیستان وبلوچستان ما تعداد زیادی بیمارستان‌های سیار را در نقاط مختلف مستقر کردیم و به مردم عزیز این استان خدمات پزشکی را ارائه دادیم.

سردار اخوان اظهارداشت: در کل ما ۲۰۰ بیمارستان سیار در نقاط مختلف کشور فعال و بهره‌برداری کردیم که در خدمت مردم قرار گرفته است.
وی تاکید کرد:  یک سازماندهی بسیار قوی و با مهارت، چه از جهت کارکنان تخصصی چه از جهت  کارکنان پشتیبانی در این بیمارستان‌ها تمرین انجام و آمادگی کسب شد که در هر نقطه که کشور نیاز داشت بویژه این  استان که توجه مضاعف همه مجموعه نیروی زمینی در جهت رفع مشکلات مردمش بوده قرار گیرد.
فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت:  امیدواریم که این مرحله از کووید ۱۹ به یاری خدا با برنامه‌ریزی و مدیریت خوبی که در سیستان و بلوچستان و نظام سلامت وجود دارد بگذرد  و به یاری خدا از آن عبور و مردم کمترین آسیب را ببینند.

منبع: ایرنا

برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

1 − 1 =