یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۷:۲۴:۵۹
دسته بندی: فرهنگی
تاریخ انتشار: ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۰

منتقد سینما و تلویزیون: شخصیت‌ها در پایتخت۶ خودشان را تکرار کردند

بهزاد عشقی در گفتگو با خبرنگار فرهنگ سار درباره کیفیت سریال پایتخت۶ که این شب‌ها بازپخش می‌شود تاکید کرد: سریال پایتخت در فصل ششم یک سری از نویسندگان خوبش مثل خشایار الوند را از دست داد و به همین دلیل جذابیت‌های داستانی این اثر از دست رفت. سریال پایتخت۶ موقعیت های کمدی خوبی داشت که نیمه […]



بهزاد عشقی در گفتگو با خبرنگار فرهنگ سار درباره کیفیت سریال پایتخت۶ که این شب‌ها بازپخش می‌شود تاکید کرد: سریال پایتخت در فصل ششم یک سری از نویسندگان خوبش مثل خشایار الوند را از دست داد و به همین دلیل جذابیت‌های داستانی این اثر از دست رفت. سریال پایتخت۶ موقعیت های کمدی خوبی داشت که نیمه کاره رها شد.

نویسنده کتاب کهن‌الگوی سینمای ایران با اشاره به بخش‌هایی از قصه سریال افزود: ماجرای سندروم دست بی‌قرار شروع جالبی داشت. اما کارگردان به جز دو سه تا موقعیت، استفاده خوبی از آن نکرد. نقی معمولی راننده یک نماینده مجلس شده و ارسطو می خواهد با این خودرو مواد مخدر جابجا کند. این ماجرا می توانست موقعیت های داستانی تاثیرگذارتری به وجود بیاورد؛ اما نیمه کاره رها شد.

به گفته عشقی در بیشتر قسمت‌های پایتخت۶ می‌بینیم که آدم‌ها دور هم نشستند و با حرف‌های زیاد داستان را پیش می‌برند.

منتقد سینما و تلویزیون با بیان این‌که در هر فیلمنامه‌ای پیرنگ و شخصیت مکمل هم هستند توضیح داد: شخصیت‌های پایتخت هر بار که در موقعیت‌های داستانی مهیج قرار می‌گیرند، تاثیرگذاری بیشتری دارند. در قسمت آخر این اتفاق نیفتاده است. تیپ ها و شخصیت‌هایی که در پایتخت محبوب شده‌اند، هر بار باید در موقعیت‌های جدید قرار بگیرند. در غیر این صورت دنباله سریال باعث خستگی و ملال می‌شود.

وی افزود: سریالی که از جانب مردم پاسخ مثبت بگیرد و مورد تایید نسبی نخبگان باشد می‌تواند در فصل های بعدی ادامه پیدا کند. چارلی چاپلین در تمام عمر خودش یک شخصیت را تکرار می‌کند. ولی در موقعیت های جدید قرار می گیرد. تا موقعی مردم شخصیت ولگرد را دوست دارند، چارلی چاپلین جذابیت های داستانی خودش را دارد.

به گفته عشقی امروزه ریتم سریال ها خیلی سریع تر شده است و داستان‌ها تحرک بیشتری دارند و سریال سازهای ما باید بتوانند تحت تاثیر تحولات جهانی سریال سازی قرار بگیرند.

این فیلمنامه‌نویس با بیان این نکته که بخش زیادی از مردم پایتخت را می پسندند و با آن ارتباط برقرار می کنند اظهار داشت: پایتخت در چند قسمت اولش از متن روزمره ترین اتفاق های زندگی موقعیت های بامزه ای را ترسیم کرد. بخشی از خصوصیات منفی آدم ها مثل ریاکاری، فریبکاری و چاپلوسی، دروغ‌پراکنی و منفعت طلبی در این سریال مورد ریشخند قرار گرفتند.

آدم‌های نون.خ حراف هستند

بهزاد عشقی همچنین به سریال نون.خ که قرار است فصل سوم آن در ایام نوروز از تلویزیون پخش شود اشاره کرد و گفت: امتیاز سریال نون.خ این است که آدم احساس نمی کند در آن قومی به تمسخر گرفته شده اند. در این سریال آدم های خوب و بد تفکیک می شوند و بخشی از آدم ها می توانند زشتی های انسان را نشان بدهند. نقطه ضعف اثر این است که آدم‌ها حراف هستند و وقتی کنار هم قرار می گیرند پشت سر هم حرف می زنند. این اتفاق از جذابیت های کار کم می کند.

به گزارش فرهنگ سار، دو قسمت پایانی از فصل ششم سریال پایتخت جمعه و شنبه بیست و نهم و سی‌ام اسفندماه از شبکه یک پخش می‌شود. 

منبع: ایرنا

برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

16 + 3 =