جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۷:۱۴:۱۱
دسته بندی: استان ها
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۹

معاون وزیر: ۹۰ درصد از تجهیزات مورد نیاز مراکز درمانی تولید داخل است

دکتر “قاسم جان‌بابایی” روز چهارشنبه در حاشیه  سفر یک روزه به خمین در جمع خبرنگاران افزود: کمتر از ۱۰ درصد از تجهیزات بیمارستانی وارداتی است و توانمندی تولید این تجهیزات نیز در داخل کشور وجود دارد.وی اظهار داشت: در مدت زمان کوتاهی کشور به صادر کننده لوازم حفاظتی و کمک تنفسی تبدیل شد و شرکتهای […]



دکتر “قاسم جان‌بابایی” روز چهارشنبه در حاشیه  سفر یک روزه به خمین در جمع خبرنگاران افزود: کمتر از ۱۰ درصد از تجهیزات بیمارستانی وارداتی است و توانمندی تولید این تجهیزات نیز در داخل کشور وجود دارد.
وی اظهار داشت: در مدت زمان کوتاهی کشور به صادر کننده لوازم حفاظتی و کمک تنفسی تبدیل شد و شرکتهای تولید کننده افزون بر تامین نیاز داخل می توانند مازاد تولیدات خود را صادر کنند.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بیشترین آمار مبتلایان به بیماری کووید ۱۹  را در بین سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه ای عنوان کرد و گفت: مراقبت از این گروه سنی و حضور نیافتن آنان  در اماکن عمومی ابتلا به این بیماری  را ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

وی از افرادی که مشکوک به  بیماری کووید ۱۹ هستند،  خواست تا از حضور در منزل مادران وپدران  سالمند خود پرهیز کنند تا مانع از ابتلای آنان شوند.
وی بیان کرد: کووید۱۹ یک بیماری پیچیده است اما اصول پیشگیری از این بیماری ساده است و با رعایت پروتکلهای بهداشتی، پرهیز از برگزاری مهمانی‌های خانوادگی و جشن عروسی و  پرهیز از حضور در مکان مسقف به مدت طولانی می توان این بیماری را کنترل کرد.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در زمان شیوع بیماری کرونا چهار هزار و ۵۰۰ تخت دولتی در بخش آی سی یو وجود داشت و با توجه به نیاز کشور ۲ هزار و ۲۰۰ تخت دیگر در این بخش راه اندازی شد.
جان بابایی اضافه کرد: اضافه شدن این شمار تخت نگرانی‌ها را کاهش داد و بخش درمان مشکلی برای بستری بیماران مبتلا به کرونا وجود ندارد.

دکترجان‌بابایی معاون وزیرر بهداشت در حال بازدید از یک مرکز درمانی در خمین
وی افزود: ۲۰ هزار نقاهتگاه در سطح کشور در نخستین روزهای شیوع کووید ۱۹ هدفگذاری شد اما خانواده بیماران از این نقاهتگاه ها استقبال نکردند.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه برخی تختهای بیمارستانی خالی است، گفت: ظرفیت راه اندازی نقاهتگاه در مدت یک هفته در تمام مناطق کشور برای بیمارانی که شرایط ایزوله شدن و جدایی ازخانواده را در منزل ندارند، وجود دارد.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر یک روزه به زادگاه امام راحل از بخشهای مختلف بیمارستان امام خمینی(ره) و  از جمله بخش بستری بیماران مبتلا به کووید ۱۹ ، بیمارستان در حال ساخت حضرت فاطمه(س) و آزمایشگاه ملوکولی شهرستان خمین بازدید کرد.
شهرستان خمین در جنوب استان مرکزی واقع شده و  با ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارای یک مرکز بستری است.  

بر اساس اعلام سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،  مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور تا ۱۲ آذر ۹۹ به ۹۸۹ هزار و ۵۷۲ نفر و  شمار جانباختگان قطعی این بیماری به ۴۸ هزار و ۹۹۰ نفر رسیده است

منبع: ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

پنج × 1 =