دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۷:۰۲:۴۰
دسته بندی: استان ها
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۰

۲۵ درصد مدیران دولت دوازدهم را زنان تشکیل می دهند

به گزارش فرهنگ سار، معصومه ابتکار در نشست شورای برنامه ریزی یزد که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد با تجلیل از فعالیت‌ سازمان‌ها و نهادهای استان گفت: سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده اهمیت فراوانی دارد و با تصویب آن در ۳۱ استان کشور گام مهمی برای برنامه نتیجه محور برداشته شد. وی این سند را تحولی بزرگ برای نهادینه […]



به گزارش فرهنگ سار، معصومه ابتکار در نشست شورای برنامه ریزی یزد که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد با تجلیل از فعالیت‌ سازمان‌ها و نهادهای استان گفت: سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده اهمیت فراوانی دارد و با تصویب آن در ۳۱ استان کشور گام مهمی برای برنامه نتیجه محور برداشته شد.

وی این سند را تحولی بزرگ برای نهادینه کردن عدالت جنسیتی عنوان کرد و افزود: گرچه پیشرفت‌های متعددی در حوزه زنان و خانواده به وجود آمد، کماکان فاصله‌ها و عقب ماندگی‌هایی وجود دارد که هدف  پرکردن این فاصله هاست.

وی با اشاره به گزارش‌های ارایه شده در این نشست تصریح کرد: این فعالیت‌ها نشان می‌دهد که یزد این سند را جدی گرفته است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به مهمترین طرح‌ها و برنامه‌های این معاونت اظهار کرد: لایحه حفظ کرامت از زنان در برابر خشونت، طرح گسترش شبکه‌های ملی بازاریابی مجازی، امضای موافقت نامه همکاری با ستاد مبارزه با موادمخدر، طرح ارتقای تاب آوری اجتماعی و حمایت از تشکل‌های فعال در حوزه زنان آسیب پذیر و تشکیل خانه‌های امن از جمله اولویت‌های معاونت امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری به شمار می‌رود.

ابتکار، راه اندازی مرکز شتاب دهنده تخصصی بانوان در کارخانه نوآوری استان یزد را اتفاق مهمی دانست و در این خصوص قول همکاری داد.

وی در ادامه با اشاره به اقدام دولت در توافق با آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: این اقدام دولت هم منافع ملی را در برداشت و هم گامی بود که بتوان با حذف تحریم‌ها و شرایط تعامل با دنیا پیش رفت انتظار می‌رود با همکاری مجلس شورای اسلامی منجر به بهبود کیفیت زندگی مردم شود.

استاندار یزد هم در این نشست با اشاره به اهمیت موضوع اشتغال زنان گفت: استان با مشکل بیکاری زنان و فارغ التحصیلان دانشگاهی روبروست.

محمدعلی طالبی با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های استان تکیه بر اقتصاد دانش بنیان است، افزود: انتظار می رود از این طریق، زمینه اشتغال زنان و فارغ التحصیلان رفع شود.

وی اظهارکرد: راه اندازی مرکز شتاب دهنده تخصصی بانوان در کارخانه نوآوری و نمونه آزمایشی(پایلوت) شدن یزد به عنوان دیجیتال با هدف توسعه اشتغال و کارآفرینی زنان از دیگر مصوبات این نشست بود.

ارایه گزارش عملکرد تبصره ۱۹ قانون بودجه سال ۹۹ در خصوص واگذاری طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای به بخش خصوصی، دیگر دستور کار این نشست بود. 

استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۹ درصد آنها را زنان تشکیل می دهند.

ششم دی ماه سال ۱۳۹۷ تعداد کارکنان نهادهای وابسته به دولت در یزد تا پایان سال ۱۳۹۶ در نماگری از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این استان اعلام شد.

به گزارش فرهنگ سار ، بر اساس این نماگر مجموع نیروهای استان به ‌استثنای دستگاه‌های انتظامی، نظامی ، امنیتی و قضایی ، ۴۳ هزار و ۳۹۴ نفر بود که از این تعداد ۲۶ هزار و ۲۶۶ نفر مرد و ۱۷ هزار و ۱۲۸ نفر زن هستند.
 

منبع: ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

پنج − سه =