شنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۶:۴۷:۴۹
دسته بندی: فرهنگی
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۹

جریانات و آثار هنری از بستر حقایق جامعه برخاسته‌اند

به گزارش فرهنگ سار از روابط عمومی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر، سید عباس صالحی در آستانه این رویداد در پیامی نوشت: هنر در گذر زمان و کوران وقایع راه می‌گشاید و پیش می‌رود، چنانکه از گذشته تا امروز جریان‌ها و آثار هنری از بستر وقایع برخاسته‌اند و هویت فرهنگی و هنری جامعه را تبیین کرده‌اند. در این […]



به گزارش فرهنگ سار از روابط عمومی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر، سید عباس صالحی در آستانه این رویداد در پیامی نوشت: هنر در گذر زمان و کوران وقایع راه می‌گشاید و پیش می‌رود، چنانکه از گذشته تا امروز جریان‌ها و آثار هنری از بستر وقایع برخاسته‌اند و هویت فرهنگی و هنری جامعه را تبیین کرده‌اند. در این میان هنر موسیقی بخش مهمی از هویت فرهنگی و هنری و تجلی زبان همدلی بوده است.

در یک سال اخیر که شرایط بیماری کرونا دشواری‌هایی را برای همه عرصه‌ها از جمله فرهنگ و هنر پدید آورد، هنر و از جمله موسیقی با جامعه همدلی و همراهی کرده و به تناسب ویژگی‌های این دوران خلاقیت‌هایی در موسیقی بروز کرد و هنرمندان گرانقدر تجربه‌هایی رقم زدند که جریان موسیقی را تداوم بخشید.

وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی در ادامه پیام خود افزوده است: سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر فرصت‌هایی را براساس شرایط جدید و شیوه‌های متناسب با این روزگار برای اجرای گروه‌ها و هنرمندان موسیقی و استفاده مخاطبان فراهم آورده است. توجه به حوزه‌های مرتبط با موسیقی مانند ترانه و تولیدات رسانه‌ای تخصصی موسیقی با برگزاری «جایزه ترانه» و «جایزه موسیقی و رسانه» بیانگر نگاه و رویکرد جامع به عرصه موسیقی و حوزه‌های پیرامون است. بخش رقابتی جشنواره هم فرصتی است تا با ارزیابی کارشناسی و تخصصی تولیدات موسیقی، داشته‌های کمی و کیفی و نیازهای این عرصه، شناسایی و مورد گفت‌وگو و نقد قرار گیرد.

سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر در بخش غیر رقابتی میزبان ۱۰۰ گروه موسیقی در حوزه موسیقی دستگاهی، نواحی، کلاسیک و تلفیقی است که برای حضور در جشنواره از طریق فراخوان ثبت نام کردند، در مرحله نخست ۶۱ گروه انتخاب شدند و در نهایت ۱۰ گروه برای اجرا به جدول جشنواره راه یافته اند.
با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا و اضافه شدن بخش رقابتی، جدول برنامه ها تغییرات اجرایی نسبت به جشنواره های قبل دارد. بر اساس تقسیم بندی هیات انتخاب در هر بخش، ۴۰ درصد گروه‌ها از بخش فراخوان و ۶۰ درصد گروه‌ها با تایید هیات انتخاب به جشنواره دعوت شدند. 
همزمان با این جشنواره و در بخش جنبی، دومین دوره مسابقه موسیقی و رسانه و بخش پژوهشی از ۲۸ بهمن  به دبیری حسن ریاحی برگزار خواهد شد. و این رویداد چهارم اسفند، پس از آخرین اجراها در فضای مجازی، با معرفی برگزیدگان بخش رقابتی، جایزه موسیقی و رسانه، جایزه ترانه به کار خود پایان خواهد داد.

منبع: ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

چهارده + 1 =