جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۱:۲۹:۲۴
دسته بندی: استان ها
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۹

تحقق عدالت آموزشی با احداث ۱۵۸ مدرسه در چهارمحال و بختیاری

به گزارش فرهنگ سار، برچیده شدن فضاهای آموزشی غیراستاندارد، فضای خشتی و گلی، کانکس، همچنین جمع‌آوری وسایل گرمایشی غیراستاندارد از مهمترین برنامه‌های دولت و همچنین حمایت‌های خیران در راستای عدالت آموزشی است.  براساس آمار و مستندات موجود، توسعه و استانداردسازی فضاهای آموزش و همچنین استانداردسازی وسایل گرمایشی مدارس در دولت تدبیر و امید در سطح استان چشمگیر بوده […]



به گزارش فرهنگ سار، برچیده شدن فضاهای آموزشی غیراستاندارد، فضای خشتی و گلی، کانکس، همچنین جمع‌آوری وسایل گرمایشی غیراستاندارد از مهمترین برنامه‌های دولت و همچنین حمایت‌های خیران در راستای عدالت آموزشی است. 

براساس آمار و مستندات موجود، توسعه و استانداردسازی فضاهای آموزش و همچنین استانداردسازی وسایل گرمایشی مدارس در دولت تدبیر و امید در سطح استان چشمگیر بوده و همه مناطق استان در راستای عدالت آموزشی از این امکانات و اعتبارات بهره‌مند شدند. 

در سال تحصیلی جاری در چهارمحال و بختیاری بیش از ۲۱۳ هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی مشغول تعلیم و تربیت هستند و بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ فضای آموزشی‌ در استان فعال است.

تحقق عدالت آموزشی با احداث ۱۵۸ واحد آموزشی چهارمحال و بختیاری

۳۰ درصد مدارس چهارمحال و بختیاری تخربیی است

مدیرکل آموزش  و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه هم‌اکنون در دورترین نقطه استان مدرسه احداث شده و پرچم مدرسه بالاست، گفت: ۳۰ درصد مدارس استان تخریبی است.

فرحناز قائدامینی افزود: این استان به دلیل پراکندگی مناطق روستایی و سخت‌گذر بودن برخی مناطق تعداد زیادی مدرسه در مقطع ابتدایی در استان فعال است که بیشترین تعداد این مدارس ر مناطق روستایی است.

وی با اشاره به اینکه افزون بر۸۰۰ روستا در استان وجود دارد، گفت: یک‌هزار و ۳۷۲ مدرسه مقطع ابتدایی در مناطق روستایی استان فعال است.  

به گفته وی، ۴۸ درصد دانش‌آموزان مقطع ابتدایی استان در مناطق روستایی و ۵۲ درصد در مناطق شهری پراکنده هستند و هم‌اکنون ۶۷ درصد مدارس ابتدایی در مناطق روستایی و ۳۳ درصد در مناطق شهری قرار دارند.

تحقق عدالت آموزشی با احداث ۱۵۸ واحد آموزشی چهارمحال و بختیاری

۲۶۶ مدرسه با یک‌هزار و ۲۳۳ کلاس درس در استان احداث و تکمیل شده است 

 مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این اداره کل در راستای احداث مدارس و ارتقاء کیفیت مدارس استان برای ارائه خدمت‌رسانی بهتر به امر تعلیم و تربیت و فراهم آوردن امکان فضای مناسب‌تر به جامعه هدف آموزش و پرورش، فعالیت دارد، گفت: در دولت تدبیر و امید ۲۶۶ مدرسه با یک‌هزار و ۲۳۳ فضای آموزشی جدید در استان احداث و به مجموعه آموزش و پرورش استان تحویل داده شد.

کامران رهی افزود: از این تعداد ۱۵۴ باب مدرسه در قالب ۹۳۰ کلاس درس با مساحتی بیش از ۱۲۱ هزار مترمربع فضای آموزشی و تربیتی در مقاطع مختلف مشغول احداث و به آموزش و پرورش تحویل داده شد.

به گفته وی ، برای اجرای این طرح‌ها بیش از ۲هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است که ۸۰ درصد این میزان از محل اعتبارات ملی و ۲۰ درصد از محل اعتبارات استانی بوده است.

۶۳ مدرسه خیری در استان احداث شده است

رهی با اشاره به اینکه در این مدت ۶۳ باب مدرسه خیری در قالب ۱۸۳ کلاس درس احداث و تکمیل شده است، افزود: ۵۷ باب مدرسه خیری نیز با ۲۰۰ کلاس درس در مقاطع مختلف تحصیلی در حال تکمیل است.

به گفته وی، مدارس خیری با حمایت خیران استان و کشوری، موسسات و بانک‌های دولتی و خصوصی احداث شده است و تعهد خیران برای احداث این طرحها بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال بود.

۹۵ درصد بخاری‌های نفتی و غیر استاندارد در استان جمع‌آوری شده است

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه جمع‌آوری بخاری‌های نفتی و غیر استاندارد یکی از مهمترین برنامه‌های این اداره کل در راستای کاهش حوادث در فضاهای آموزشی و استانداردسازی این فضاها بود، افزود:هم‌اکنون ۹۵ درصد بخاری‌های نفتی و غیراستاندارد در کلاس‌های درس استان جمع‌آوری شده است.

به گفته وی، در دولت تدبیر و امید بخاری نفتی و غیراستاندارد ۲ هزار و ۲۰۰ کلاس درس جمع آوری شده است.

رهی اظهار داشت:هم‌اکنون بخاری نفتی در حدود ۱۰۰ کلاس درس در استان که فاقد گازکشی هستند وجود دارد که به محض اجرای شبکه گازرسانی و میها شدن زیرساخت‌های لازم ،این بخاری‌های  نیز جمع‌آوری خواهد شد.

وی افزود: عملیات استانداردسازی ۳۰ درصد مدارس دارای سیستم‌های غیر استاندارد گرمایشی در سطح استان با اعتباری بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال اجرا شده است.

عملیات خشت‌گذاری  ۲ مدرسه ۲ کلاسه در طرح آجر به آجر در استان آغاز شد

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای پویش آجر به آجر از اول ماه محرم سال‌گذشته افزود:  این بسته تحولی مشارکت‌های مردمی برای جمع‌آوری کمک‌های خرد در سراسر کشور آغاز شده و تاکنون عملیات عملیات خشت گذاری ۲ مدرسه ۲ کلاسه در مناطق محروم استان آغاز شده است.

وی اظهار داشت: در مرحله نخست پویش آجر به آجر تعهد استان یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برای احداث یک مدرسه ۲ کلاسه در روستای “دره شیر فلارد” بود که این میزان با مشارکت یک مووسسه محقق شد و خشت گذاری این مدرسه در اواسط اردیبهشت ماه سالجاری آغاز شد.

به گفته وی، در پویش آجر به آجر طرح من مادرم، همه بچه‌های ایران  فرزندان من نیز ۹ هزار نفر از مردم نوعدوست استان مشارکت و یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون ریال برای ساخت مدرسه در روستای سربیشه بخش بازفت شهرستان کوهرنگ کمک کردند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری به پویش آجرهای مهربانی از ابتدای ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: خیران برای شرکت در این پویش به سامانه  www.ajorBajor.ir و یا “مهر مدرسه” http://MehreMadrese.ir مراجعه و چهارمحال و بختیاری را انتخاب کنند.

وی اظهار داشت: در جهت جلب مشارکت‌های خیران استان و فرهنگ‌سازی در خصوص جذب خیران مدرسه‌ساز با همکاری خیران و مجمع خیران مدرسه‌ساز استان نیز اقدامات خوب و موثری در استان از اواخر سال‌گذشته آغاز شده و تاکنون ۱۵ تفاهم‌نامه مدرسه خیری منعقد شده است.

رهی از کلنگ‌زنی و آغاز عملیات هفت مدرسه خیرساز در استان از ابتدای سالجاری خبر داد و گفت: مجمع خیران مدرسه‌ساز در ساتان از سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون حدود یک سوم مدارس استان به همت خیران احداث شده است.

به گفته وی ، درسال تحصیلی جاری سرانه متوسط فضای آموزشی در سطح کشور ۵.۲ متر مربع به ازای هر دانش‌آموز است که این میزان در استان حدود ۶.۲ متر مربع است.

به گزارش فرهنگ سار،چهارمحال  و بختیاری دارای ۱۰شهرستان با بیش از ۹۷۹هزار نفر جمعیت است.

منبع: ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

پانزده − یک =