جمعه, ۴ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۱:۰۰
دسته بندی: فرهنگی
تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹

همه خدمات مجوزی وزارت فرهنگ از پنجره واحد ارائه می‌شود

لادن حیدری در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی فرهنگ سار، «هوشمندسازی» را از جمله رویکردها و برنامه های ۹ گانه سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مجلس شورای اسلامی عنوان کرد و گفت: در همین راستا در این دوره وزارتخانه جهت تقلیل ۱۳۰ مجوز به کمترین میزان، ارائه ۳۶ خدمت وزارت فرهنگ به مراجعان […]



لادن حیدری در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی فرهنگ سار، «هوشمندسازی» را از جمله رویکردها و برنامه های ۹ گانه سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مجلس شورای اسلامی عنوان کرد و گفت: در همین راستا در این دوره وزارتخانه جهت تقلیل ۱۳۰ مجوز به کمترین میزان، ارائه ۳۶ خدمت وزارت فرهنگ به مراجعان بدون حضور افراد از اوایل مهر سال جاری انجام می شود.

رونمایی پنجره واحد کل خدمات تا پایان سال

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: کشورهای توسعه‌یافته و درحال‌توسعه به شکل فزاینده‌ای درگیر گسترش نظام‌های غیرکاغذی در قالب پیاده‌سازی دولت الکترونیکی و دولت همراه هستند تا بتوانند از این طریق به سمت حکمرانی خوب حرکت کنند.

حیدری همچنین از رونمایی سامانه پنجره واحد تمام خدمات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تا پایان امسال خبر داد و گفت: این مهم نیز در راستای رویکرد وزارتخانه در ادامه هوشمندسازی انجام خواهد شد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: ۷۰ تا ۸۰ درصد مجوزهای ما در پنجره واحد مستقر است و به محض رونمایی آن مردم می توانند از طریق یک فضا تمام خدمات حوزه فرهنگ و هنر را دریافت کنند.

ارائه ۳۶ خدمت از اوایل مهر

حیدری اظهار داشت: این مجوزها اکنون تبدیل به سامانه ای شده اند و در حال تکمیل یا تاسیس هستند از این رو از اوایل مهر سال جاری ،۳۶ خدمت وزارتخانه را در این سامانه‌ها و دولت الکترونیک انجام شده و این امکان پدید می‌آید که مردم، کل خدمات وزارتخانه را از طریق پنجره واحد و بدون مراجعه مستقیم دریافت کنند.

حیدری تصریح کرد: با رونمایی از پنجره واحد بدون شک انجام خدمات با دولت الکترونیک و مدیریت داده های هوشمند به روانی و تسریع خدمات و از بین رفتن زمینه های فساد احتمالی و تبعیض و موجب به حداقل رسیدن نارضایتی ها منجر خواهد شد.

ساماندهی مجوزه ها نقطه عطف رسیدن به پنجره واحد

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر فرهنگ در عین حال تصریح کرد: نقطه عطفی که در این موضوع حائز اهمیت است، ساماندهی مجوزها بود از این رو به منظور دریافت و دست یابی به این پنجره مکلف شدیم کل مجوزهای ارشاد را باز بینی کنیم.

وی حذف بوروکراسی اداری، تبادل دقیق تر اطلاعات، کاهش تردد و زمان انجام کار، ایجاد عدالت اجتماعی و افزایش قدرت نظارت را از مزایای این سامانه برشمرد.

به گفته حیدری بسیاری مجوزها حذف شده و برخی در هم ادغام شدند زیرا هر معاونت به نوبه خودش جدا مجوز می داد و اکنون با ساماندهی صورت‌گرفته همه مجوزها در یک محل مستقر و همان معاونت ها در یک جا بستر صدور مجوز مشارکت دارند.

حرکت در راستای برنامه های بالادستی دولت تدبیر و امید

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در عین حال با یادآوری اینکه برنامه‌های سید عباس صالحی در دولت دوازدهم با توجه به برنامه‌های فرهنگی رئیس جمهوری و برنامه‌های بالادستی به چند بخش تقسیم ‌شده است، تاکید کرد: در این راستا همه مدیران بر اساس این برنامه متناسب با آن پیش رفته و تا آخرین روز این دولت نیز بر ادامه و نهایی کردن انها تلاش خواهیم کرد.

حیدری همچنین با تاکید بر مدیریت هوشمند فرهنگی، تصریح کرد: در این بخش در تلاش هستیم تا بتوانیم به حداقل کار انسانی در انتقال و دسترسی به امور برسیم، اینکه ما تاثیر تحلیل‌های انسانی را به حداقل برسانیم چیزی است که در بحث مدیریت هوشمند مطرح است.

کمک و همیاری به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه

وی در ادامه عمومی‌سازی دسترسی فرهنگی را از دیگر سیاست ها و اولویت های این وزارتخانه عنوان کرد که تا حدودی توانسته فضای دسترسی فرهنگی را برای مخاطبان فرهنگی فراهم کند تا بتوانند به محصولات فرهنگی به سهولت دسترسی داشته باشند که در این راستا با ایجاد گذرها، خیابان‌ها یا میدان‌های فرهنگ و هنر تقریبا به این مهم جامع عمل پوشانده شده است.

 معاون توسعه‌ مدیریت و منابع وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کمک و همیاری به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه همچنین درنظر گرفتن تسهیلات را افتخاری بزرگ برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست.

به گزارش فرهنگ سار، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دوازدهم ( تدبیروامید) با ارائه برنامه ۹ گانه به مجلس شورای اسلامی برای اخذ رای اعتماد نمایندگان مجلس تمام تلاش و همت خود و بدنه وزارتخانه را به کار گرفت تا با اجرای این برنامه‌ها، نقش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نظام سیاستگذاری و راهبری فعالیت‌های فرهنگی و هنری کشور ارتقا یافته و با حمایت‌های دولت و مجلس شورای اسلامی و با مشارکت اصحاب فرهنگ و هنربه دستاوردها و پیامدهایی دست یابد.

صالحی در برنامه های ۹ گانه فرهنگی ارائه شده خود به مجلس شورای اسلامی در دولت دوازدهم، همواره بر لزوم ارتباط پیوسته و محکم آن‌ها با یکدیگر و ضرورت گسترش اعتمادسازی میان اصحاب هنر و دولت، بهبود اقتصاد هنر و تقویت نقش نهادهای صنفی تاکید داشته و بر این اساس حرکت کرده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دوازدهم همچنین برنامه‌های خود را در زمینه بهبود کسب و کار در حوزه فرهنگ و هنر را دارای پیشنهادهای روشن با هدف مانع‌زدایی و تمرکززدایی دولتی در حوزه فرهنگ و هنر، تسهیل قانونی و ساختاری تولید و خلاقیت‌های فرهنگی و هنری، افزایش سرانه فضاهای فرهنگی و توسعه زیرساخت‌های تولید و فروش محصولات فرهنگی را بنا نهاده است.

منبع: ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

پانزده − دوازده =