یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۶:۵۱
دسته بندی: فرهنگی
تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۱

«میلاد» در تئاترشهر از پایان نامه اش دفاع کرد

همزمان با هفتمین روز درگذشت مرحوم میلاد حاجی‌زاده از بازیگران و دستیار کارگردان تئاتر کشور مراسمی با عنوان «وداع با رفیق صحنه ها» شامگاه جمعه (چهاردهم شهریورماه) در قالب جلسه نمادین دفاع از پایان نامه این هنرمند در سالن انتظار تالار اصلی  مجموعه تئاتر شهر برگزار شد. این مراسم با همراهی تعدادی از دوستان و […]



همزمان با هفتمین روز درگذشت مرحوم میلاد حاجی‌زاده از بازیگران و دستیار کارگردان تئاتر کشور مراسمی با عنوان «وداع با رفیق صحنه ها» شامگاه جمعه (چهاردهم شهریورماه) در قالب جلسه نمادین دفاع از پایان نامه این هنرمند در سالن انتظار تالار اصلی  مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.

این مراسم با همراهی تعدادی از دوستان و کارگردانانی که مرحوم حاجی‌زاده طی سال‌های گذشته با آنها در تالارهای مختلف شهر تهران در قالب دستیار کارگردان، مدیرتولید و بازیگر همکاری داشت به میزبانی تئاترشهر و مشارکت اداره کل هنرهای نمایشی، کانون دستیاران کارگردان خانه تئاتر، انجمن هنرهای نمایشی ایران، مرکزهنرهای نمایشی حوزه هنری، انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس، دبیرخانه جشنواره تئاتر مقاومت و مرکز تئاتر مولوی طراحی و برنامه ریزی شده بود.

زنده یاد میلاد حاجی‌زاده روز شنبه (هشتم شهریور ماه) در سن ۲۷ سالگی دار فانی را وداع گفت. پیکر این هنرمند طی روزهای گذشته بعد از انتقال به زادگاهش در منطقه پارس آباد مغان به خاک سپرده شد.

در ابتدای این مراسم سعید اسدی مدرس دانشگاه و مدیر مجموعه تئاترشهر، رحمت امینی مدرس دانشگاه و کارگردان تئاتر و عبدالرضا اکبری بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون در قالب عنوان نمادین «هیات داوران» در جایگاه داوری حضور پیدا کردند. این در حالی است که عرفان صفری از دوستان و همراهان صمیمی میلاد حاجی زاده به نیابت از وی و به رسم معمول برگزاری جلسات دفاع از پایان نامه دانشجویی، چکیده‌ای از پایان نامه را همراه با دلنوشته‌ای در یادبود میلاد حاجی زاده قرائت کرد.

میلاد علاوه بر اینکه «حاجی زاده» بود، یک «بزرگ زاده» هم بود

رحمت امینی درباره  ویژگی‌های اخلاقی این هنرمند فقید گفت: میلاد علاوه براینکه حاجی‌زاده بود، بزرگ زاده بود و حال که پدر او را می‌بینم، شرافت او را بیشتر درک می‌کنم. او بلند پرواز بود اما نه در خیالاتش. کما اینکه تا همین حالا که تنها ۲۷ سال داشت، در بیش از ۱۰۰ نمایش حضور داشته است.

وی ادامه داد: مرگ تلخ است و آن هم برای میلاد عزیزمان که تصمیم برای بلند پروازی‌های زیادی داشت. او پایان را برای ما باز گذاشته است و حال می‌توانیم فکر کنیم اگر او زنده بود چه کارهایی می‌توانست انجام دهد. مرگ عزیز دوست‌داشتنی مثل میلاد واقعا سخت است. من به پایان‌نامه او ۲۰ می‌دهم و اطمینان دارم که ارشد و دکتری را هم اخذ می‌کند.

به زودی نام میلاد روی پوسترهای زیادی قرار می گیرد

سعید اسدی نیز پس از صحبت های امینی گفت: برای من به عنوان یک معلم دانشگاه و هم رییس مجموعه تئاترشهر افتخار است که در این مراسم حضور دارم. نام میلاد حاجی‌زاده در قلب همه ما می‌ماند و از یاد ما فراموش نخواهد شد. اگر به پوستر دیوارهای تئاترشهر نگاه کنید، نام‌های بزرگ زیادی را می‌بینید. باید به پدر مادر میلاد نیز بگویم که به زودی نام میلاد روی پوسترهای زیادی قرار خواهد گرفت که باعث افتخار است.

وی با اشاره به شرایط سخت زندگی مردم در روزهای کرونایی افزود: ما همه می‌میریم و در این موضوع تردیدی نیست. تفاوت جامعه هنری با دیگر جوامع این است که ما مرگ را نمی‌چشیم بلکه مرگ ما را می‌چشد. در واقع مرگ برای ما پایان نیست. جلسه پایان نامه میلاد هم پایان او نیست. امیدوارم خداوند به خانواده عزیز او صبر اعطا کند.

هنوز مرگ میلاد را باور نکردم

عبدالرضا اکبری نیز در ادامه اظهار داشت: هنوز مرگ میلاد را باور نکردم و فکر می‌کنم هروقت قرار باشد کاری را آغاز کنم، باید به میلاد زنگ بزنم تا کارها را راه بیاندازد. میلاد با پشتکارش همه ما را متعجب می‌کرد. به هر حال نمی‌توانم نبود او را باور کنم. میلاد عزیزم نمره‌ات ۲۰ است.

توحید معصومی نیز در ادامه این مراسم گفت: میلاد برای همه ما حق رفاقت را تمام و برایمان برادری کرد. داشتن این میزان صفات خوب جای تشکر بسیار از پدر و مادرش دارد.

قدردانی از هنرمند جوانی که محبوب دل تئاتر شد

اتابک نادری کارگردان مراسم ویژه برنامه «وداع با رفیق صحنه ها» نیز در بخش دیگری از مراسم گفت: ما با برگزاری این برنامه می‌خواستیم دل خودمان را آرام کنیم. من به تازگی مادرم را از دست دادم و بعد هم عزادار ماه‌چهره خلیلی شدیم. همین الان هم در اینجا صحبت می‌کنم بین جمعیت به دنبال میلاد می‌گردم.

وی با اشاره به اینکه امروز باید برای قبولی میلاد حاجی‌زاده با نمره ۲۰ به جهت دفاع از پایان‌نامه‌اش او را با تمام وجود تشویق کرد، افزود: من درهر برنامه و اجرایی که حضور داشتم ، میلاد کنارم بود. او مثل پسرم و دست راستم بود. همیشه هر چیز به او می‌گفتم، می‌گفت:«نگران نباش». این بچه از نقطه صفر مرزی بدون هیچ پارتی به تهران آمد و محبوب دل تئاتر شد.

ردیف هفتاد و دوم سلام …!

بخش دیگری از مراسم به اهدای لوح قدردانی کانون دستیاران کارگردان خانه تئاتر اختصاص داشت که در این بخش علی نصر عضو هیات مدیره کانون ضمن اهدای لوح قدردانی این مجموعه، به نمایندگی از اعضای کانون متنی را قرائت کرد.

در بخشی از این متن آمده است: «ردیف هَفتاد و دوم سلام… / این دَست نوشته بَر فَراز پُشت بام این شَهر و نِگاه به ماه و تَک ستاره درخشانی که با فاصله از آن در آسمان می درخشد برای تو نوشته شده است. تو در آسمان سُکنی گزیدی و حالا بالاتر از این هُنر می دِرَخشی. همچنان بِدرَخش و بِدان با نگاه به آسمان تو را به یاد خواهیم آورد؛ و رَدیف عضویت هَفتاد و دو تا اَبَد به یاد تو خالی خواهد ماند.»

روایت پدر از کوچ پسر هنرمندش در تهران

پدر مرحوم میلاد حاجی‌زاده هم در بخش پایانی مراسم گفت: از همه تشکر می‌کنم. میلاد سوم راهنمایی که بود به تهران آمد و گفت من را یک مدرسه‌ای ببرید که بازیگری یاد بگیرم. در آن زمان هرکاری کردیم نتوانستیم کاری پیش ببریم. آن زمان هیچکس دست میلاد ما را نگرفت. هنرمندان بسیاری در نقاط مختلف ایران داریم که می‌توانند به جاهای بالایی برسند. امیدوارم برای آنها شرایط بهتری فراهم شود. میلاد از صفر شروع و کار کرد و به جایی رسید که حالا جلسه پایان‌نامه کارشناسی‌اش برگزار شد.

هیوا امینی و فریده قربانی دانش از همکاران مرحوم حاجی زاده در حوزه تئاتر نیز طی برگزاری این مراسم دلنوشته ای را برای قدردانی از این هنرمند جوان تئاتر قرائت کردند. این در حالی است که به همت این دو هنرمند تابلوی عکسی از میلاد حاجی زاده برای مراسم تهیه شده بود که در پایان برنامه پس از امضای حاضران به خانواده وی اهدا شد.

قادر آشنا مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حمید نیلی مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس و کورش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری نیز در پایان این مراسم هر کدام جداگانه لوح قدردانی را به خانواده مرحوم میلاد حاجی زاده تقدیم کردند.

منبع: ایرنا

برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

19 − پانزده =