شنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۹:۱۲
دسته بندی: فناوری
تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۷

پنج اقدام ملی؛ امنیت و سلامت گوشت و مرغ کشور ارتقا می‌یابد

به گزارش گروه علم و آموزش فرهنگ سار، برنامه احیای مرغ لاین آرین با هدف ارتقای امنیت و سلامت گوشت مرغ کشور یکی از اولویت‌هایی است که در کشور دنبال می‌شود. از جمله مجموعه‌هایی که در این برنامه ایفای نقش می‌کند ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که با تشکیل […]



به گزارش گروه علم و آموزش فرهنگ سار، برنامه احیای مرغ لاین آرین با هدف ارتقای امنیت و سلامت گوشت مرغ کشور یکی از اولویت‌هایی است که در کشور دنبال می‌شود.

از جمله مجموعه‌هایی که در این برنامه ایفای نقش می‌کند ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که با تشکیل کارگروه آموزش، تحقیق و توسعه برنامه ملی مرغ لاین آرین؛ در تلاش است تا به ارتقای این صنعت کمک کند.

در حال حاضر هم برای تحقق این هدف؛ پنج اقدام ملی شامل «تصویب و انعقاد قرارداد طرح‌های پژوهشی و توسعه فناوری»، «پایش پیشرفت طرح‌های پژوهشی»، «تدوین سند تحقیق و توسعه برنامه ملی لاین آرین»، «راه‌اندازی و توسعه پلتفرم شبکه تحقیق و توسعه مرغ لاین آرین» و «کسب برخی دستاوردها و جمع آوری اطلاعات سویه آرین از مزارع پرورش» تعیین شده و در حال اجرا است.

براساس گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برای ترغیب بخش خصوصی و پژوهشگران و صاحبان ایده در این زمینه هم فراخوان‌هایی منتشر شد که از میان آنها ۲۰ طرح مطالعاتی ارسال شده تصویب شد و مورد حمایت قرار گفت.

طرح‌هایی که قرار است در احیای مرغ لاین آرین و ارتقای امنیت غذایی کشور موثر باشند البته این اقدام با همکاری و امضای تفاهم‌نامه میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نهادهای مرتبط هم دنبال می شود.

منبع: ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

دو × سه =