جمعه, ۴ خرداد ۱۴۰۳ / ۲۱:۱۸:۱۱
دسته بندی: فناوری
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۱

تولید کاتدهای پلیمری برای باتری‌های فوق سریع

به گزارش روز جمعه پایگاه اینترنتی یورک الرت، میزان برق مصرفی در سراسر جهان سال به سال در حال افزایش است؛ از سوی دیگر از آنجایی که بسیاری از دستگاه های الکتریکی در حالت خودکار فعالیت می کنند، تقاضا برای راه حل های ذخیره انرژی نیز در حال افزایش است. باتری های لیتیوم یونی گزینه خوبی برای […]



به گزارش روز جمعه پایگاه اینترنتی یورک الرت، میزان برق مصرفی در سراسر جهان سال به سال در حال افزایش است؛ از سوی دیگر از آنجایی که بسیاری از دستگاه های الکتریکی در حالت خودکار فعالیت می کنند، تقاضا برای راه حل های ذخیره انرژی نیز در حال افزایش است.

باتری های لیتیوم یونی گزینه خوبی برای ذخیره انرژی هستند؛ آنها می توانند انرژی زیادی تولید کنند و در عین دارای عمر طولانی و ظرفیت شارژ شدن بالا هستند که آنها را به یک وسیله ذخیره سازی محبوب در الکترونیک، حمل و نقل الکتریکی و شبکه های برق جهانی تبدیل می کند.

به عنوان مثال، استرالیا در حال راه اندازی مجموعه ای از پروژه های ذخیره سازی باتری لیتیوم یونی در مقیاس بزرگ برای مدیریت انرژی اضافی خورشید و باد است.

اگر تولید باتری های لیتیوم یونی همچنان در حال رشد باشد، دیر یا زود ممکن است ذخایر لیتیوم در جهان تمام شود.

اکنون محققان سرگرم جستجوی گزینه های فناوری لیتیوم برای تقاضای زیاد باتری های لیتیوم یون و محدودیت ذخایر لیتیوم هستند.

محققان روسی از دانشگاه «مندلیف» در روسیه و موسسه «فیزیک شیمی سمنوف آکادمی علوم روسیه» (RAS) در جریان یک تحقیق جدید موفق به سنتز و آزمایش مواد کاتدی مبتنی بر پلیمری جدید برای باتری های دو یونی لیتیوم شده اند.

آزمایش های انجام شده نشان می دهند که این کاتدهای جدید می توانند تا ۲۵ هزار چرخه عملیاتی را تحمل کنند و در عرض چند ثانیه شارژ شوند؛ بنابراین عملکرد باتری های لیتیوم یونی را بهتر می کنند. از این کاتدها می توان برای تولید باتری های دو یونی پتاسیم با قیمت کمتر نیز استفاده کرد.

مشروح این تحقیق در مجله  Energy Technology منتشر شده است.

منبع: ایرنا

برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

یک × پنج =