جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۶:۵۲:۰۹
دسته بندی: فناوری
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۶

چهارمین خدمه فضانوردان عازم ایستگاه بین المللی فضایی می‌شوند

به گزارش روز شنبه گروه آموزش فرهنگ سار از خبرگزاری یونایتدپرس، این فضانوردان قصد دارند ۶ ماه را صرف انجام تحقیقاتی کنند که انتظار می‌رود به آمریکا کمک کند تا برای مأموریت‌های فضایی حتی طولانی‌تر آماده شود. چنین آزمایش‌هایی شامل مطالعات متعدد درباره سلامت فضانوردان در طول دوره‌های طولانی در فضا، رشد گیاهان بدون خاک در […]



به گزارش روز شنبه گروه آموزش فرهنگ سار از خبرگزاری یونایتدپرس، این فضانوردان قصد دارند ۶ ماه را صرف انجام تحقیقاتی کنند که انتظار می‌رود به آمریکا کمک کند تا برای مأموریت‌های فضایی حتی طولانی‌تر آماده شود.

چنین آزمایش‌هایی شامل مطالعات متعدد درباره سلامت فضانوردان در طول دوره‌های طولانی در فضا، رشد گیاهان بدون خاک در ریزگرانش و نمایش حسگرهایی است که می‌تواند به ربات‌های پرنده کمک کند تا در سفینه‌های فضایی مانند آزمایشگاه در حال چرخش حرکت کنند.

شرکت فضایی اسپیس ایکس قصد دارد چهارمین خدمه فضانورد خود را با موشک فالکون ۹ و کپسول «کرو دراگون» در ساعت ۲ و ۲۱ دقیقه بامداد یکشنبه به وقت منطقه زمانی شرقی از مجموعه پرتاب ۳۹A در مرکز فضایی کندی به مدار زمین ارسال کند.

کتی لودرز معاون سازمان فضایی آمریکا (ناسا) در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: پیش‌بینی‌های آب‌وهوایی برای پرتاب مطلوب است.

این فضانوردان علاوه بر انجام آزمایش‌های علمی، قصد دارند در طول ماموریت خود چند پیاده‌روی فضایی برای ارتقای ایستگاه فضایی انجام دهند و از چند فضانورد خصوصی استقبال کنند.

توماس مارشبورن ۶۱ ساله  فضانورد ناسا و خلبان ماموریت در یک کنفرانس مطبوعاتی افزود: یکی از نکات قوت این ماموریت مطمئناً فرصتی است که برای پیاده روی فضایی در اختیار داریم.

مارشبورن با فرمانده راجا چاری ۴۴ ساله و متخصصان ماموریت  به نام های کایلا بارون ۳۴ ساله از ناسا و ماتیاس مورر  ۵۱ ساله از سازمان فضایی اروپا به فضا می روند.

این اولین پرواز فضایی بارون، چاری و مورر و سومین پرواز مارشبورن خواهد بود. مارشبورن پیش از این به عنوان عضوی از ماموریت شاتل فضایی STS-۱۲۷ در سال ۲۰۰۹ و اکسپدیشن ۳۴/۳۵ در داخل ایستگاه فضایی فعالیت داشت که این ماموریت در سال ۲۰۱۳ به پایان رسید.

چاری قبل از فضانورد شدن به عنوان سرهنگ نیروی هوایی آمریکا خدمت می‌کرد و بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ ساعت کار با هواگرد سبک را در کارنامه کاری خود ثبت کرده است. وی همچنین برای عضویت در تیم آرتمیس انتخاب شده بود و می‌توانست در سال ۲۰۲۴ به ماه برود.

گریس داگلاس محقق ارشد تحقیقات فناوری غذایی پیشرفته ناسا در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: در داخل این کپسول، غذاهای سالم خشک شده و فریز شده، مانند کلم پیچ و ماهی های روغنی قرار دارد که بخشی از یک مطالعه است که بررسی شود چگونه این خوراکی ها موجب افزایش آگاهی و سلامت کلی فضانوردان می شود. چالش این است که غذایی فراهم کنیم که بتواند ماه ها در فضا بدون فاسد شدن یا از دست دادن مواد مغذی دوام بیاورد.

بارون و چاری از اعضای خدمه ماموریت «آرتمیس» ناسا هستند که ممکن است روزی از ماه دیدن کنند، بنابراین زمان حضور آنها در این ایستگاه فضایی برای آموزش حیاتی است.

برنامهٔ آرتمیس (Artemis Program) یک برنامه فضایی بین‌المللی با هدف فرستادن انسان‌ها از جمله نخستین زن به ماه است. مقصد نهایی این برنامه قطب جنوب ماه و زمان اجرای آن تا سال ۲۰۲۴ است.

 این طرح به‌وسیله ناسا و شرکت‌های خصوصی صنایع هوافضای آمریکایی با همکاری آژانس فضایی اروپا، آژانس کاوش‌های هوافضای ژاپن، آژانس فضایی کانادا، سازمان فضایی ایتالیا، آژانس فضایی استرالیا، سازمان فضایی بریتانیا، سازمان فضایی امارات متحده عربی، سازمان فضایی ملی اوکراین و آژانس فضایی برزیل در حال اجرا است.

منبع: ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

6 + سیزده =