دوشنبه, ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۲:۲۳:۴۹
دسته بندی: فرهنگی
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۰

پرستاران در جبهه اول فرهنگ ایثارگری هستند

به گزارش روز دوشنبه گروه فرهنگی فرهنگ سار از سازمان تبلیغات اسلامی، عاطفه سعیدی نژاد در مراسم تجلیل از پرستاران، امدادگران دوران دفاع مقدس و مدافعان سلامت در باغ موزه دفاع مقدس گفت: امسال با توجه به ایثارگری‌های پرستاران و کادر درمانی؛ به جای روز پرستار باید هفته پرستار را گرامی بداریم. بزرگداشت پرستار به معنای توجه به فرهنگ ایثار […]



به گزارش روز دوشنبه گروه فرهنگی فرهنگ سار از سازمان تبلیغات اسلامی، عاطفه سعیدی نژاد در مراسم تجلیل از پرستاران، امدادگران دوران دفاع مقدس و مدافعان سلامت در باغ موزه دفاع مقدس گفت: امسال با توجه به ایثارگری‌های پرستاران و کادر درمانی؛ به جای روز پرستار باید هفته پرستار را گرامی بداریم. بزرگداشت پرستار به معنای توجه به فرهنگ ایثار و ازخود گذشتگی است و امروز جهادگران سلامت غیر از عرصه سلامتی، پیشتاز «فرهنگ ایثار» در کشور نیز هستند و خوشبختانه «فرهنگ ایثارگری» دوباره در کشور رونق گرفته است.

وی افزود: ما در تغییر فرهنگ با پدیده‌ای به نام «عزم» مواجه هستیم و این درحالی است که عزم جوهره و تغییر هر انسانی محسوب می‌شود و اگر به دنبال تغییر رفتار هستیم باید پیگیر محقق شدن عزم در جامعه باشیم.

سعیدی نژاد اضافه کرد: ما برای نهادینه کردن پدیده ایثارگری به مهندسی فرهنگی نیازمندیم؛ هر چند که ایجاد پدیده‌های فرهنگی امر ساده‌ای نیست و امروز پرستاران در جبهه اول این فرهنگ قرار دارند و برای اینکه این فرهنگ در جامعه محقق شود باید فرهنگ ستایش و قدر شناسی در کشور را جدی بگیریم.

وی ادامه داد: امروز مدافعان سلامت در جبهه پیشرفت کشور حضور دارند و زنان در الگوی اسلامی – ایرانی، عنصر اصلی آن محسوب می‌شوند چرا که در شکل گیری تمدن الگوی اسلامی، این زنان هستند که پیشرفت را خلق می‌کنند؛ امروز هم پرستاران، پرچمداران شعار پیشرفت هستند و آنها هستند که عرصه پیشرفت را در کشور رقم می‌زنند.

عملکرد قوی و مجاهدانه پرستاران 
مریم مجتهد زاده  رئیس سازمان نشر آثار و مشارکت زنان در دفاع مقدس گفت: من پرستار هستم و به این حرفه افتخار می‌کنم و این افتخار را ناشی از عملکرد قوی، مجاهدانه و عاشقانه این قشر پرتلاش و ایثارگر می دانم و به همه پرستاران دفاع مقدس و پرستاران مدافعان سلامت درود می‌فرستم.

وی افزود: با وجودی که کرونا عالم گیر شده و همه درگیر مقابله با این ویروس هستند اما نوع عشق و ایثاری که پرستاران ما در مقابله با این ویروس از خودشان نشان دادند از نوع دیگری است و همه ما به این ایثارگری می‌بالیم.

رئیس سازمان نشر آثار و مشارکت زنان در دفاع مقدس با اشاره به تقدیر مقام معظم رهبری از پرستاران کشور اظهار داشت: شما پرستاران با فداکاری و ایثارگری که در این حوزه و در این شرایط از خودتان نشان دادید، شغل پرستاری را برجسته‌تر کردید و چقدر هوشمندانه و زیبا، ولادت حضرت زینب (س) به نام روز پرستار مزین شده است.

وی تصریح کرد: ما به‌عنوان کسانی که بار امانت شهدا را بر دوش داریم باید پیام شهدا را با ایثارگری و حضور در صحنه و استمرار این مسیر به گوش جهانیان برسانیم و قدردان خانواده‌های شهدا و مدافعان سلامت باشیم و اگر زحمات پرستاران نبود ما نمی‌توانستیم امروز با کرونا مقابله کنیم؛ این درحالی است که همین مجاهدت‌ها راه پیشرفت کشور را باز کرده است.

مجتهد زاده گفت: در جامعه اسلامی نیاز به از خودگذشتگی و نوع دوستی داریم و این امر با وجود پرستاران قابل تحقق است. لذا باید چنین رفتارهایی با تکریم و قدردانی این ایثارگری‌ها برجسته شود. دشمنان ما با برنامه‌ریزی در قالب جنگ‌های نرم، مبادرت به سیاه نمایی در کشور می‌کنند در حالی که ما باید نقاط قوت و مثبت‌ انقلاب را به‌خوبی به تصویر کشیده و به نسل‌های بعد منتقل کنیم.

به گفته وی همدلی و امید منجر به فعالیت‌های مثبت در کشور خواهد شد به گونه‌ای که حتی تحت شدیدترین تحریم‌ها هم؛ کشور در آستانه کشف واکسن کرونا است و باید این موفقیت‌ها رسانه‌ای و برجسته شوند.

در این مراسم از کتاب سالی در آینده به نویسندگی سبا کوهساری رونمایی شد و نویسنده این کتاب طی سخنان کوتاهی گفت: این کتاب وقف مهدویت و فعالیت‌های مهدوی است و از همه تقاضا دارم برای تبلیغ این کتاب رسانه باشند.

در پایان این مراسم از پرستاران دوران دفاع مقدس و پرستاران حوزه سلامت تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

منبع: ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

2 + هشت =