شنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۵:۴۲:۳۹
دسته بندی: فرهنگی
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۱

مراسم یادبود آیت‌الله تسخیری به صورت مجازی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام علی مولایی روز پنجشنبه گفت: مجلس ترحیم طلایه دار وحدت اسلامی، عالم مجاهد، زبان گویای اسلام و تشیع آیت الله محمدعلی تسخیری از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه تا ۲۰ جمعه (فردا) به صورت زنده در فضای مجازی برگزار می‌شود. وی با تاکید بر رعایت […]



به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام علی مولایی روز پنجشنبه گفت: مجلس ترحیم طلایه دار وحدت اسلامی، عالم مجاهد، زبان گویای اسلام و تشیع آیت الله محمدعلی تسخیری از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه تا ۲۰ جمعه (فردا) به صورت زنده در فضای مجازی برگزار می‌شود.

وی با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی به خاطر شیوع ویروس کرونا افزود: این برنامه در فضای مجازی و در شبکه های یوتیوب، اینستاگرام و آپارات پخش خواهد شد. 

آیت‌الله تسخیری رییس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و مشاور مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام روز سه‌شنبه در ۷۶ سالگی در اثر عارضه قلبی در بیمارستان خاتم الانبیاء تهران درگذشت.  پیکر این عالم ربانی به دلیل شرایط کرونایی به شکل محدود و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بعداز ظهر امروز (پنج‌شنبه) در  جوار حرم حضرت معصومه (س) به خاک سپرده می شود.

آیت الله تسخیری از چهره های شناخته علمی و فرهنگیِ جهان اسلام بود که همواره در معرفی درست تشیع و ایجاد تفاهم و همدلی میان مسلمانان تلاش می کرد. وی خدمات ارزنده ای در این قلمرو به اسلام و تشیع کرد. مشارکت در ده ها کنفرانس علمی در کشورهای مختلف به عنوان برگزارکننده یا عضو هیات رئیسه یا میهمان، عضویت در هیات امنا و شورای عالی چند مرکز دانشگاهی و مجمع علمی در ایران و دیگر کشورها و تدریس در مراکز علمی گوناگون؛ از جمله فعالیت های مؤثر وی در زمینه های علمی و فرهنگی بود.

تسخیری همچنین در مجمع فقه اسلامی در جده (وابسته سازمان کنفرانس اسلامی) از ۱۳۶۲ تاکنون به عنوان تنها نماینده رسمی تشیع امامی در تثبیت و ترویج مبانی فقهی و اصولی تشیع نقشی در خور تقدیر داشت. وی در ۲۰ سال گذشته ریاست سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونت بین الملل دفتر مقام معظم رهبری و دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب و نیز رئیس هیأت امنای مرکز مطالعات و تحقیقات ادیان و مذاهب را به عهده داشت. 

از این اندیشمند مجاهد ده ها کتاب و صدها مقاله به تألیف یا ترجمه منتشر شده که محاضرات فی علوم القرآن، الاقتصاد اسلامی، القواعد الاصولیه و الفقهیه علی مذهب الامامیه (در سه جلد)، تفسیر قرآن کریم (در سه جلد)، دروس فی اصول الدین و همچنین الامامه و الولایه فی القرآن الکریم از جمله آنهاست.

منبع: ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

دو × سه =