یکشنبه, ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۵:۴۷:۵۹
دسته بندی: فناوری
تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۹

تبدیل گرمای بدن به جریان الکتریکی

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری ساینس‌دیلی، الکتریسیته گرمایی که در آن جریان الکتریکی از اختلاف پتانسیل گرمایی محیط به دست می‌آید، یکی از پرامیدترین بخش‌های انرژی سبز محسوب می‌شود. این پتانسیل گرمایی در محیط اطراف و در همه جا وجود دارد. ساختمانی که با تابش خورشید گرم شده است، یک وسیله نقلیه در حال […]



به گزارش روز شنبه پایگاه خبری ساینس‌دیلی، الکتریسیته گرمایی که در آن جریان الکتریکی از اختلاف پتانسیل گرمایی محیط به دست می‌آید، یکی از پرامیدترین بخش‌های انرژی سبز محسوب می‌شود. این پتانسیل گرمایی در محیط اطراف و در همه جا وجود دارد. ساختمانی که با تابش خورشید گرم شده است، یک وسیله نقلیه در حال حرکت و حتی گرمای بدن انسان نمونه‌هایی از آن هستند.
باتری‌های حرارتی جدید محققان روسی متشکل از الکترودهایی از جنس اکسید فلزات و الکترولیت‌های مبتنی بر آب هستند. این ترکیب، موجب افزایش جریان و کاهش مقاومت درونی عناصر به کاررفته در آن‌ها می‌شوند. به دلیل استفاده از آب، توان خروجی این باتری‌های حرارتی بین ۱۰ تا ۲۰ برابر بیش از نمونه‌های مشابه است و هزینه تولید آن نیز به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
اکنون محققان در تلاشند تا با جایگزینی مواد مورد استفاده برای تولید الکترولیت و بهبود طراحی آن، توان خروجی باتری‌های حرارتی خود را افزایش دهند.
مهمترین کاربرد این فناوری جدید، تولید باتری‌های قابل حمل برای تامین توان مورد نیاز تجهیزات پوشیدنی با استفاده از گرمای بدن است.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Renewable Energy منتشر شده است.

منبع: ایرنا

برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

1 × 2 =