چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۴:۲۶:۰۱
دسته بندی: بین الملل
تاریخ انتشار: ۰۸ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۷

روسیه: سیاست های آمریکا در خلیج فارس مخرب است

به گزارش خبرنگار فرهنگ سار، «توم کاتون» سناتور آرکانزاس روز شنبه در توئیتی نوشت: ایران از معامله هسته ای فاجعه بار باراک اوباما و جو بایدن (برجام) به عنوان وسیله ای برای ثروتمند شدن و اتلاف وقت استفاده کرد. وی افزود: من از دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا قدردانی می کنم که این مجموعه حرکات فریب […]



به گزارش خبرنگار فرهنگ سار، «توم کاتون» سناتور آرکانزاس روز شنبه در توئیتی نوشت: ایران از معامله هسته ای فاجعه بار باراک اوباما و جو بایدن (برجام) به عنوان وسیله ای برای ثروتمند شدن و اتلاف وقت استفاده کرد.

وی افزود: من از دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا قدردانی می کنم که این مجموعه حرکات فریب گونه را درک کرده و اقداماتی را بکار بست تا به آخرین باقی مانده های برجام پایان دهد. 

اولیانوف در توئیتی در پاسخ به این توییت نوشت: ضرب المثل روسی است که می گوید خراب کردن دشوار نیست اما ساختن سخت است مصداق سیاست های امروز آمریکا است. 

وی ادامه داد: سناتور (توم کاتون)  درست می‌گوید که  توافق هسته ای (برجام) توسط آمریکا ضربه جدی خورده است. اما آیا ایالات متحده آمریکا به نتایج مثبتی دست یافته است؟ خیر؛ چرا که ساختن دشوار است.

اولیانوف در توئیت دیگری به توییت مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در حمایت از تمدید محدودیت های تسلیحاتی ایران پاسخ داد.

پمپئو در توئیت خود نوشت: معامله هسته ای یکجانبه، امنیت و ثبات برای آمریکا و منطقه خاورمیانه و تغییر در رفتار رژیم (حکومت ایران) به همراه نداشت و هیچگاه (چنین تحولی) بوجود نمی آورد.

وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد که تمدید محدودیت سازمان ملل در مورد ارسال تسلیحات به ایران به این کشور فشار وارد می آورد تا به عنوان یک کشور نرمال رفتار کند و به پشت میز مذاکره بازگردد. 

 نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در پاسخ به این توییت پمپئو نوشت: منطقه عجیبی است. در ۱۰ یا ۱۴ سال محدودیت ارسال تسلیحات (ایران) وضعیت منطقه خاورمیانه را از دیدگاه آمریکا تغییر نداد.

وی خطاب به وزیر خارجه آمریکا افزود: اما اگر شما محدودیت ارسال تسلیحات در مورد ایران را همینک تمدید کنید همه چیز بطور معجزه آسا مطابق با دیدگاه شما تغییر می‌کند. این محاسبه بسیار مشکوک بنظر می‌رسد.  

با وجود تلاش‌های چندماه دولت ترامپ برای تمدید محدودیت‌های تسلیحاتی علیه ایران، آمریکا که به تازگی پیش نویس قطعنامه ای را در این مورد به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرده بود با ۱۱ رای ممتنع و دو رای مخالف چین و روسیه به سختی شکست خود و باعث سرافکندگی واشنگتن حتی در میان متحدان خود شد.

منبع: ایرنا

برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

17 − 16 =