چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۶:۵۵
دسته بندی: بین الملل
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۲

انتخابات ۲۰۲۰/ صف‌های طولانی و ساعت‌ها انتظار در جورجیا برای رای دادن

به گزارش روز سه شنبه فرهنگ سار، اولین روز انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا در ایالت جورجیا به وقت محلی آغاز شد و مردم در این ایالت با اشتیاق فراوان از نیمه های شب پای صندوق های رای آمدند و با روحیه ای خوب برای انتخاب رئیس جمهوری مورد علاقه خود انتظار کشیدند اگرچه فرآیند […]



به گزارش روز سه شنبه فرهنگ سار، اولین روز انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا در ایالت جورجیا به وقت محلی آغاز شد و مردم در این ایالت با اشتیاق فراوان از نیمه های شب پای صندوق های رای آمدند و با روحیه ای خوب برای انتخاب رئیس جمهوری مورد علاقه خود انتظار کشیدند اگرچه فرآیند انتخاباتی با مشکلات فنی توام بود.

رای دهندگان ساعت ها در شهرستان کاب ایالت جورجیا منتظر ماندند، منطقه ای که زمانی کاملا جمهوریخواه بود، اما در جریان انتخابات اخیر به نامزدهای دموکرات اشتیاق نشان داده است.

همچنین شهرستان فلوید در شمال جورجیا نیز که حمایت مردمی از دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در آن قوی است، از استقبال گسترده مردمی در اولین روز رای گیری برخوردار بود.

رسانه های آمریکایی گزارش دادند که مردم پیش از سپیده دم برای رای دادن در این ایالت صف کشیدند و برخی با استفاده از چراغ قوه تلفن همراه خود به دیگران برای پر کردن فرم های قبل از ثبت نام کمک می کردند.

«جنین اولر» مدیر ثبت نام و انتخابات شهرستان کاب گفت که این شهرستان تا حد امکان برای رای گیری آماده شده است و فضای بسیاری در اتاق ها و پارکینگ ها مهیاست.

جورجیا آخرین ایالتی است که در اولین روز انتخابات شاهد حضور گسترده مردمی بوده است. مقام های انتخاباتی آمریکا همچنین شاهد حضور بالای مردم در اولین روز انتخابات در ایالت هایی چون ویرجینیا و اوهایو بوده اند.

با پیش بینی حضور بالای مردمی در انتخابات سال جاری و نگرانی در مورد شیوع کرونا، مقام های انتخاباتی و گروه های مختلف از مردم خواسته اند به صورت حضوری یا با رای غیابی، زودتر از موعد در انتخابات شرکت کنند.

براساس اطلاعات گردآوری شده از سوی «مایکل مک دونالد» استاد علوم سیاسی در دانشگاه فلوریدا، در سراسر کشور آمریکا بیش از ۹.۴ میلیون نفر رای داده اند که رقم بی سابقه ای است.

دموکرات ها در تلاشند کرسی ایالت جورجیا در سنا را از آن خود کنند، ایالتی که «جان اوسوف» نامزد دموکرات ها با «دیوید پردو» نامزد جمهوریخواهان در حال رقابت برای احراز این کرسی هستند.

ایالت جورجیا از دیرباز به عنوان سنگر جمهوریخواهان تلقی شده است، اما بسیاری بر این باورند که تغییرات جمعیت شناسی، این ایالت را به ایالتی رقابتی تر بدل کرده است.

آغاز سه هفته رای گیری زودهنگام نشان می دهد که ترکیبی از حضور بالای مردمی و مشکلاتی در ارتباط با تجهیزات انتخاباتی، روز شلوغ انتخاباتی را برای آمریکا رقم خواهد زد.

پیش بینی می‌شود که رکورد بی سابقه بیش از پنج میلیون نفر از ایالت جورجیا در انتخابات شرکت کنند.

در همین حال، تازه‌ترین نظرسنجی در آمریکا نشان می‌دهد که جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در دو ایالت کلیدی ویسکانسین و میشیگان از دونالد ترامپ رئیس جمهوری و رقیب جمهوریخواه خود پیشی گرفته است.

جدیدترین نظرسنجی روزنامه نیویورک تایمز و کالج سیِنا حاکی است که بایدن در ویسکانسین با ۱۰ درصد اختلاف از ترامپ جلو افتاده و رقابت بین دو نامزد با اختلاف ۵۱ در مقابل ۴۱ درصد به نفع بایدن در جریان است.

در میشیگان این اختلاف دو نامزد ۸ درصد است و بایدن با ۴۸ درصد آرا در مقابل ترامپ با ۴۰ درصد آرا جلوتر است.

این نظرسنجی همسو با بیشتر نظرسنجی های چند وقت اخیر است که پیشتازی بایدن در نظرسنجی های انجام شده در سطح ملی و ایالت های محل رقابت را که در انتخابات سرنوشت ساز هستند، نمایان می کند.

اما باید گفت که بایدن در نظرسنجی‌ها موقعیت بهتری را در مقایسه با هر رقیب دیگری در دوره های مختلف انتخابات برای روسای جمهوری آمریکا از سال ۱۹۳۶ تاکنون داشته است.

نگاهی به تاریخ آمریکا نشان می دهد که بایدن در موقعیت بهتری در مقایسه با هر رقیبی از سال ۱۹۳۶ برای روسای جمهوری آمریکا بوده است، زمانی که اولین نظرسنجی علمی در جریان کارزار انتخاباتی تهیه شد.

نظرسنجی مشترک واشنگتن پست و شبکه ای بی سی نیوز که روز یکشنبه منتشر شد، تازه ترین نظرسنجی بود که نشان از برتری بایدن مقابل رقیب خود دارد.

طبق این نظرسنجی، بایدن با کسب ۵۵ درصد آرا در مقابل ترامپ با کسب ۴۳ درصد آرا پیشتاز بوده است. این نظرسنجی، سومین نظرسنجی ملی با کیفیت بالا بود که در طول یک هفته منتشر شد و مشخص کرد که بایدن به میزان دست کم ۱۰ امتیاز از رقیب خود جلو است و بیش از ۵۰ درصد آرا را تصاحب کرده است.

در واقع، به طور متوسط امتیازی که بایدن در نظرسنجی ها به دست آورده، حدود ۵۲ یا ۵۳ درصد آرا یا بین ۱۰ تا ۱۱ امتیاز است.

این جایگاهی بی سابقه برای نامزدی است که حدود سه هفته تا روز انتخابات فاصله دارد. در ۲۱ انتخابات ریاست جمهوری قبلی آمریکا از سال ۱۹۳۶، تنها پنج رقیب بودند که در این زمان، برتری داشتند.

از آن پنج نفر، فقط بیل کلینتون در سال ۱۹۹۲ به میزان بیش از ۵ امتیاز جلوتر از رقیب خود بود و هیچ کدامشان بیش از ۴۸ درصد آرا را در نظرسنجی ها کسب نکرده بودند.

ترامپ که به تازگی از بستر بیماری کرونا برخاسته، بی توجه به پروتکل های بهداشتی، راهی فلوریدا شد تا نخستین گردهمایی انتخاباتی اش را پس از ۱۰ روز از سرگیرد.

در این گردهمایی، وی نه ماسک بر صورت داشت و نه بسیاری از مخاطبان فاصله اجتماعی را رعایت کردند.

این رفتار عجیب ترامپ، خشم آنتونی فائوچی رئیس موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا را برانگیخت. وی در گفت وگو با شبکه سی ان ان درباره از تصمیم ترامپ برای از سرگیری گردهمایی انتخاباتی بدون فاصله اجتماعی یا استفاده از ماسک انتقاد کرد و گفت: همه مسائل مربوط به پیامدهای سیاسی یک تجمع را کنار بگذارید و کاملا به عنوان یک مساله بهداشت عمومی به آن نگاه کنید.

فائوچی که به دلیل استفاده از سخنانش در کلیپ انتخاباتی ترامپ بدون اجازه از وی، سخت دلخور است، آمریکا را در شرایط بسیار ناگواری از نظر ویروس کرونا توصیف کرد و گفت که واقعا دردناک است آمار ابتلای ایالت ها در حال افزایش است.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز ۱۳ آبان ماه برگزار می شود.

منبع: ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

1 × سه =