جمعه, ۴ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۴:۲۰:۱۲
دسته بندی: هنری
تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۰

از تدوین مستانه مهاجر تا تعداد متقاضیان دو رویداد سینمایی

مستانه مهاجر تدوین فیلم “۱۳ سالگی” را برعهده گفت و اعلام تعداد متقاضیان جشنواره فیلم کودک و مقاومت از دیگر خبرهای سینما ست. فیلم «۱۳ سالگی» به کارگردانی علی تصدیقی توسط مستانه مهاجر تدوین و حسین ابوالصدق صداگذاری می‌شود. به گزارش فرهنگ سار به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، با اتمام فیلم‌برداری فیلم بلند داستانی «۱۳ […]

مستانه مهاجر تدوین فیلم “۱۳ سالگی” را برعهده گفت و اعلام تعداد متقاضیان جشنواره فیلم کودک و مقاومت از دیگر خبرهای سینما ست.

فیلم «۱۳ سالگی» به کارگردانی علی تصدیقی توسط مستانه مهاجر تدوین و حسین ابوالصدق صداگذاری می‌شود. 
به گزارش فرهنگ سار به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، با اتمام فیلم‌برداری فیلم بلند داستانی «۱۳ سالگی» به کارگردانی علی تصدیقی و تهیه‌کنندگی فرهاد قدیمی در شمال کشور این فیلم وارد مراحل فنی پس از تولید شد.  مستانه مهاجر تدوین و حسین ابوالصدق صداگذاری و ترکیب صدای فیلم «۱۳ سالگی» را برعهده گرفتند. 
فیلم «۱۳ سالگی» درباره پسری به نام امیرعلی است که جشن تولد سورپرایزی برای خواستگاری از مهرناز ترتیب داده است، ولی با فاش شدن راز قدیمی همه‌چیز به هم می‌ریزد.
پویان مکری، نیلوفر زوارق، بهناز توسلی، علی سام صادقی، صدف برادران، آرین رضایی، امیر سجاد طبسی و نیما راد بازیگران فیلم «۱۳ سالگی» هستند.
فرهاد قدیمی تهیه‌کننده فیلم «۱۳ سالگی» را بر عهده دارد و این فیلم محصول سییرا استودیو است. این استودیو از سال ۱۳۹۵ توسط فرهاد قدیمی و علی تصدیقی برای تولید فیلم و انجام مراحل پس از تولید فیلم راه‌اندازی شده است.
عوامل فیلم عبارت‌اند از: 
کارگردان: علی تصدیقی، تهیه کننده و مجری طرح: فرهاد قدیمی، فیلم‌نامه‌ : علی تصدیقی، پویان مکری و نیلوفر زوارق، مدیر فیلم‌برداری: جعفر اصلانی، مشاور کارگردان: علیرضا فرید، موسیقی: حسین منصف، مدیر تولید: بهرام بهرام، طراح گریم: بتینا ابوالقاسمی، صدابردار: اشکان طلوعیان، جلوه‌های بصری : ارغوان تصدیقی، لابراتوار و اصلاح رنگ: سییرا استودیو، دستیار کارگردان و طراح صحنه: بهنام معتمدی، منشی صحنه: لاله میرقربانی، مشاور رسانه‌ای: زهرا نجفی، عکاس و فیلمبرداری پشت‌صحنه: زینب حسینی نژاد، مترجم: سپیده اشرفی، تدارکات: آیدین اسدی، آوا: بهناز حکیم، تولیدشده در سییرا استودیو.

اولین آمار آثار متقاضی شرکت در سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اعلام شد.
به گزارش ستاد اطلاع‌رسانی جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، دبیرخانه این دوره جشنواره اعلام کرد: با پایان مهلت قانونی ثبت‌نام فیلم‌های ایرانی بخش‌های مختلف سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹، ۳۷۴ عنوان اثر ایرانی به جشنواره ارسال شده است.
بر اساس این خبر، از این تعداد، نام ۱۹۷ فیلم کوتاه، ۵۱ انیمیشن کوتاه، ۹۳ وب‌سری، ۲۱ فیلم بلند داستانی و ۱۲ فیلم‌ سینمایی و انیمیشن ایرانی در پرتال جشنواره ثبت شده است.
آخرین مهلت تحویل نسخه بازبینی به دبیرخانه جشنواره چهارشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ و آخرین مهلت تحویل نسخۀ اصلی فیلم‌های ایرانی پذیرفته شده، حداکثر تا سه‌شنبه اول مهر ۱۳۹۹ در نظر گرفته شده است.
همچنین تاکنون ۱۲۴ فیلم خارجی (انیمیشن و زنده) بلند و کوتاه از کشورهای مختلف متقاضی حضور در جشنواره سی‌وسوم هستند و بنا بر فراخوان جشنواره، مهلت ارائه آثار در بخش بین‌المللی جشنواره سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ (۱۵ سپتامبر ۲۰۲۰) به پایان خواهد رسید و آخرین مهلت ارسال نسخه اصلی فیلم در این بخش چهارشنبه ۹ مهر ۱۳۹۹ (۳۰ سپتامبر ۲۰۲۰) اعلام شده است.
دبیرخانه سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان بلافاصله پس از پایان مهلت قانونی شرکت در جشنواره، کار بررسی آثار رسیده را آغاز کرده و پس از تطبیق آثار با آئین‌نامه و مقررات اعلام شده (از نظر تاریخ ساخت، مدت زمان فیلم و عدم انتشار در سامانه‌های وی.او.دی تلویزیون یا اکران سینماها)، کار ارزیابی و انتخاب فیلم‌ها در بخش‌های مختلف آغاز خواهد شد.
این دوره جشنواره، براساس توافق‌نامه سازمان سینمایی، بنیاد سینمایی فارابی و شهرداری اصفهان، و با عنایت به شیوع جهانی کووید-۱۹، از ۲۷ مهر لغایت ۲ آبان ۱۳۹۹ (۱۸ اکتبر لغایت ۲۳ اکتبر ۲۰۲۰) به صورت مجازی و نمایش آنلاین، در قالب رقابتی در دو بخش «مسابقه سینمای ایران» و «مسابقه سینمای بین‌الملل» به دبیری «علیرضا تابش» برگزار خواهد شد.

استقبال بیش از ۲ هزار فیلمساز بسیجی از جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت

۲۲۳۹ اثر به بخش فیلمسازان بسیجی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت رسید.

به گزارش ستاد اطلاع‌رسانی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، برای ارج نهادن به تلاش‌های جهادگرانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران (اعم از بسیج، ارتش، سپاه، و نیروی انتظامی) و نیز با هدف استعدادیابی و تقویت نیروهای انقلابی و متعهد (به ویژه جوانان خلاق) برای حضور مؤثر در عرصه فیلم‌سازی و سینما، جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در شانزدهمین دوره خود بخشی ویژه برای فیلمسازان بسیجی در نظر گرفته است.

برهمین اساس و بنابر آخرین اعلام دبیرخانه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، در بخش فیلم بلند ۶۰ اثر، فیلم کوتاه ۴۲۹ فیلم، در بخش مستند ۸۷۹ اثر، بخش فیلمنامه ۳۴۶ اثر، پویانمایی ۱۴۶ فیلم و در بخش نماهنگ نیز ۳۸۲ فیلم به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

در این دوره شهر تهران بزرگ با ۴۸۳ اثر و استان‌های آذربایجان شرقی و خراسان شمالی هر کدام با بیش از ۲۰۰ اثر در رده بیشترین آثار ارسال شده به بخش فیلمسازان بسیجی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت هستند و استان‌ تهران (شهرستان‌های تهران) با ۱۰۹ اثر در رده چهارم قرار دارد.

شایان ذکر است، آثار منتخب فیلمسازان بسیجی در مرحله استانی در هفته گرامیداشت دفاع مقدس در مرکز استان انتخاب و از صاحبان آثار تجلیل و در مرحله ملی آثار برگزیده استانی با هم به رقابت گذاشته خواهد شد.
زمان اعلام آثار پذیرفته شده بخش «فیلمساران بسیجی» شنبه ۲۲ شهریورماه است.

هیئت داوران شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در بخش مسابقه ملی، شش تندیس و دیپلم افتخار به بهترین تله فیلم بلند، بهترین فیلم داستانی کوتاه، بهترین فیلمنامه، بهترین مستند، بهترین نماهنگ و بهترین پویانمایی اهدا خواهد کرد.

شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در بخش نخست از ۳۱ شهریور تا ۶ مهرماه مقارن با هفته دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

همچنین از یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج این جشنواره در بخش‌های «سینمای ایران و جهان»، «سیدالشهدای مقاومت»، « روایت قلم»، «نقد و پژوهش تحلیل» و انتخاب برگزیدگان ملی «فیلمسازان بسیجی» به دبیری مهدی عظیمی‌میرآبادی برگزار می‌شود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

پنج × 3 =