جمعه, ۴ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۷:۴۹:۵۶
دسته بندی: زنان و خانواده
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۴

جلسه کارگروه آموزش پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر برگزار شد

به گزارش روز یکشنبه فرهنگ سار از وبدا، دکتر مریم حضرتی در نخستین جلسه مجازی کارگروه آموزش پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر ضمن قدردانی از اعضای حاضر در جلسه، به ضرورت تشکیل این کارگروه و برگزاری آن اشاره کرد و به تشریح پیامدهای بیماری های غیرواگیر در کشور و بار این بیماری ها پرداخت. […]



به گزارش روز یکشنبه فرهنگ سار از وبدا، دکتر مریم حضرتی در نخستین جلسه مجازی کارگروه آموزش پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر ضمن قدردانی از اعضای حاضر در جلسه، به ضرورت تشکیل این کارگروه و برگزاری آن اشاره کرد و به تشریح پیامدهای بیماری های غیرواگیر در کشور و بار این بیماری ها پرداخت.

وی به تصریح اهمیت آموزش در پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر نظیر سرطان ها، بیماری های قلبی و پرفشاری خون، بیماری های مزمن انسدادی ریه و دیابت پرداخت و خاطرنشان کرد: سیاستگذاری ها و برنامه ریزی های این کارگروه که در ذیل کمیته ملی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر تشکیل شده، در راستای اهداف کلان این کمیته و همچنین اهداف دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت خواهد بود. 

حضرتی ضمن مروری بر اقدامات انجام شده در حوزه بیماری های غیر واگیر در معاونت پرستاری، بر اهمیت آموزش در پیشگیری از ابتلای بیماران مبتلا به بیماری های غیرواگیر به کووید۱۹ و همچنین، مدیریت آن ها بعد از ترخیص از بیمارستان تاکید کرد. 

معاون پرستاری، طرح های پرستار پیگیر، ارائه مراقبت تسکینی و توسعه آموزش به بیماران مبتلا به بیماری های غیرواگیر در منزل را به عنوان طرح هایی که با هدف کاهش هزینه های درمان، کاهش بستری مجدد، مراجعات غیرضروری به اورژانس و افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمت برنامه ریزی شده و در دست اجرا هستند، معرفی کرد و تسری آن به کلیه بیماری های غیرواگیر را از اهداف این معاونت برشمرد.

در ادامه، اعضای کارگروه ضمن ارائه نظرات و پیشنهادهای خود جهت تعیین اهداف و راهبردهای کارگروه در برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۰، به برخی چالش ها در زمینه ارائه مراقبت های پرستاری در منزل به بیماران غیرواگیر نظیر تعرفه های غیرواقعی و عدم پوشش بیمه ای خدمات اشاره کرد.

همچنین دکتر مریم رسولی مدیرکل دفتر خدمات پرستاری معاونت، ضمن جمع بندی موارد مطروحه، گفت: با توجه به تاثیرات پاندمی کووید بر مدیریت بیماران مبتلا به بیماری های غیرواگیر، برنامه های سال آینده معاونت در حوزه بیماری های غیرواگیر، در دو بخش طراحی خواهد شد تا بتوان به نیازهای آموزشی بیماران در زمینه پیشگیری و مدیریت کووید ۱۹ پاسخ داد”.

طراحی راهبردهایی جهت تقویت زیرساخت ها، تشکیل کارگروه های تخصصی، استفاده از تله نرسینگ و رسانه های مختلف، طراحی برنامه های آموزشی در قالب کلیپ های مرتبط و تدوین  بسته های خودمراقبتی از جمله پیشنهادهای ارائه شده در جلسه بود.

تشکیل این کارگروه پیرو ابلاغ انتصاب معاون  پرستاری به عنوان هماهنگ کننده کارگروه آموزش پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر توسط وزیر بهداشت صورت گرفته است.

منبع : ایرنا

برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

سیزده + پنج =