شنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۸:۱۱:۵۰
دسته بندی: اقتصادی
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۹

حضور مددجویان کمیته امداد باید در یک بازه زمانی مشخص تعریف شود

به گزارش فرهنگ سار از خانه ملت، محمدباقر قالیباف روز چهارشنبه در مراسم واگذاری ۴۴۰۰ واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)،با تبریک روز ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار گفت: امروز اگر شاهد مشکلات اقتصادی و افزایش فقر هستیم، این مشکلات، حاصل ناکارآمدی و ضعف مدیران در امور است و باید مسئولیت آن را […]



به گزارش فرهنگ سار از خانه ملت، محمدباقر قالیباف روز چهارشنبه در مراسم واگذاری ۴۴۰۰ واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)،با تبریک روز ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار گفت: امروز اگر شاهد مشکلات اقتصادی و افزایش فقر هستیم، این مشکلات، حاصل ناکارآمدی و ضعف مدیران در امور است و باید مسئولیت آن را پذیرفته و به گردن دیگران نیندازیم. ما در آخرت در قبال مردم مسئول بوده و باید عاقلانه، مجاهدانه و مخلصانه در مسیر رفع مشکلات آنها تلاش کنیم، چرا که در این کشور با چنین ظرفیت عظیمی نباید مردم به زحمت بیفتند.

رییس مجلس شورای اسلامی خطاب به مسئولان کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: اولویت در این حوزه باید واگذاری کارها به مردم باشد تا آنها در مسیر این مجاهدت برای فقرزدایی و توانمندسازی حضور پیدا کنند. تفاوت جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور اسلامی با دیگر کشورها که با فرهنگ غربی اداره می‌شوند، در این است که آنها کارهایشان به صورت فردمحوری مدیریت شده اما جامعه اسلامی در بحث کمک و حمایت از مردم به صورت جریانی و حرکت اجتماعی اقدام می‌کند.

 قالیباف خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی با تکیه بر دو رکن اساسی، سنت الهی و مردم باوری به پیروزی رسید، از این رو شکستن فقر و حل مشکلات اقتصادی نیز با همین رویکرد قابل اجراست.

وی با اشاره به نقش اساسی مردم ورامین در حرکت انقلابی ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، افزود: رفع مشکلات کشور از طریق مردم و حضور مسئولانه آنها محقق شده و طبیعی است که این کار باید با بهره‌گیری از روش‌های روز دنیا بر پایه هوشمندسازی و شفاف‌سازی در کنار مردمداری و مردم‌باوری انجام شود تا بتوانیم با کمترین هزینه، بیشترین کارآمدی و اثرگذاری را داشته باشیم.

رییس قوه مقننه کشورمان ادامه داد: از قبل از پیروزی انقلاب تا امروز، در تمام حرکت‌هایی که مبتنی بر سنت الهی و حضور مردم بود، منجر به موفقیت شده و هر جا مردم را حذف کردیم، در آن به مشکل برخورده‌ایم. بر این اساس باید روز به روز شاهد توانمندسازی مددجویان و کوچکتر شدن سازمان و کاهش هزینه‌های آن شویم و این مهم باید هر سال و هر ماه کنترل شود. کاهش تعداد خانواده‌های مددجو نیز نشانگر این است که کارها در مسیر صحیح انجام شده، البته بزرگتر شدن این نهاد افتخار نیست و نشان دهنده ضعف است.

وی با بیان اینکه حضور مددجویان در کمیته امداد امام خمینی (ره) باید در یک بازه زمانی مشخص تعریف شود تا در طول آن مدت به توانمندی برسند، تصریح کرد: باید تلاش کنیم مددجویان در یک بازه زمانی مشخص به لحاظ مادی، فرهنگی و تربیتی رشد کرده و باقی مسیر زندگیشان را خودشان ادامه دهند. اگر چنین نشد، اشکالی در کار وجود دارد که باید برطرف شود و این حرکت امکانپذیر نبوده، مگر اینکه از بزرگترین سرمایه اجتماعی یعنی اعتماد مردم، خیرین و مددجویان بهره مند شویم تا بتوانیم این بار سنگین را به دوش بکشیم.

منبع:ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

هجده + پنج =