چهارشنبه, ۶ تیر ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۳:۴۹
دسته بندی: فرهنگی
تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۱

چراغ هنر در روزگار قرنطینه و محدودیت خاموش نشده است

به گزارش روز دوشنبه گروه فرهنگی فرهنگ سار، سید عباس صالحی در این پیام نوشت: جشنواره هنرهای تجسمی جوانان مجالی برای گردهم آمدن هنرمندان جوان و پیشکسوت است که به کشف استعداد هنری نسل آینده ساز این هنر گرانسنگ می انجامد. جوانانی جستجوگر که با حضور فعال خود در این رویداد و در سایه تعامل با استادان پیشکسوت، […]

به گزارش روز دوشنبه گروه فرهنگی فرهنگ سار، سید عباس صالحی در این پیام نوشت: جشنواره هنرهای تجسمی جوانان مجالی برای گردهم آمدن هنرمندان جوان و پیشکسوت است که به کشف استعداد هنری نسل آینده ساز این هنر گرانسنگ می انجامد. جوانانی جستجوگر که با حضور فعال خود در این رویداد و در سایه تعامل با استادان پیشکسوت، توانمندیهای خود را بروز داده و از این رهگذر، آثاری می آفرینند که در گنجینه هنرهای تجسمی ایران، نمود روزگار امروز را ثبت و ضبط خواهد کرد.

رویداد فرهنگی جشنواره هنرهای تجسمی جوانان با بیش از ربع قرن پیشینه ـ که عده قابل توجهی از هنرمندان برجسته امروز حاصل درخشش در این رویداد بوده اند ـ اکنون جایگاهی برجسته در میان مجموعه جشنواره های هنری یافته و این ویژگی با شور و شوق و نشاط و امید جوانی گره خورده است. هنرمندان پیشکسوت در فضای تعامل و گفت وگو، استعدادهای ناب را در رشته های هنرهای تجسمی کشف می کنند و هنرمندان جوان نیز خود را در معرض سنجش استادان قرار می دهند. جایی که هنرمندان جوان، تجربه های زیسته خود را در اثر هنری خویش یه تصویر می کشند و یادگاری بی بدیل از این روزگار برجای می گذارند.

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران، در پیام صالحی آمده است: جشنواره هنرهای تجسمی جوانان در دوران پختگی و بهره گیری از تجربیات اجرایی سالیان گذشته است و جای خوشوقتی است که هرسال به اهداف پیش بینی شده خود نزدیک تر شده است.  اگرچه روزهای دشوار شیوع بیماری کرونا، بر هنرمندان سخت گذشته است، اما هنرمندانی بوده اند که با خلق اثر، جریان فرهنگی را پیش برده اند و بارقه امید را در پس همه دشواری ها روشن نگاه داشته و التیام بخش آلام جامعه شده اند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیام خود افزوده است: مشارکت بیش از هزار جوان هنرمند در جشنواره، نشان می دهد که چراغ هنر در روزگار قرنطینه و محدودیت خاموش نشده است؛ هرچند امکان برگزاری حضوری جشنواره میسر نشد و همچون بسیاری از رویدادها در بستر فضای مجازی دنبال می شود، اما بهره گیری از امکانات این فضا، تجربه ای تازه برای جشنواره، ستاد اجرایی و هنرمندان رقم زده است.

در این پیام آمده است: شناخت از گذشته و آگاهی از جریان هنر امروز، به واقع مهم ترین عامل در راه پرورش ذهن و استعداد هنری جوانان است که با حضور استادان مجرب در رشته های گوناگون به انجام و فرجام می رسد.

صالحی همچنین در پایان اظهار امیدواری کرده است که «بیست و هفتمین دوره جشنواره هنرهای تجسمی جوانان، با برگزاری برخط در بهترین کیفیت، پاسخگوی نیاز آموزش به جوانان سراسر کشور و کشف بهترین های جوانان ایران باشد».

منبع: ایرنا

برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

هفت − چهار =