سه شنبه, ۵ تیر ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۵:۴۷
دسته بندی: فناوری
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۶

منسوج ایرانی ضدویروس نامزد جایزه بهترین محصول موسسه فیلتراسیون کانادا شد

به گزارش روز چهارشنبه گروه علم و آموزش فرهنگ سار، موسسه فیلتراسیون واترلو (Waterloo Filtration Institute) با هدف معرفی فناوری‌های پیشرو در صنعت فیلتراسیون، اقدام به برگزاری کنفرانس سالانه با حضور شرکت‌های مطرح و فعال در این حوزه می‌ کند. فناوری منسوجات ضدویروس کرونای زینکوتک (Zincoatech) شرکت ایرانی نیز نامزد دریافت جایزه­‌ بهترین محصول سال از نگاه […]



به گزارش روز چهارشنبه گروه علم و آموزش فرهنگ سار، موسسه فیلتراسیون واترلو (Waterloo Filtration Institute) با هدف معرفی فناوری‌های پیشرو در صنعت فیلتراسیون، اقدام به برگزاری کنفرانس سالانه با حضور شرکت‌های مطرح و فعال در این حوزه می‌ کند.

فناوری منسوجات ضدویروس کرونای زینکوتک (Zincoatech) شرکت ایرانی نیز نامزد دریافت جایزه­‌ بهترین محصول سال از نگاه این موسسه شد. این کنفرانس با حضور ٢۵ محصول فناورانه از هفت کشور با موضوع “فناوری‌های پیشرو در صنعت فیلتراسیون در دوره پسا کرونا” در روزهای هفتم و هشتم دسامبر سال ۲۰۲۱ در کشور کانادا برگزار شد. این شرکت به عنوان تنها نماینده ایران و منطقه خاورمیانه در این کنفرانس با معرفی فناوری هوشمند زینکوتک توانست توجه شرکت‌کنندگان و داوران این برنامه را به خود جلب کند.

محصول نانوفناورانه تولید شده توسط این شرکت، از قابلیت پوشش‌دهی روی انواع منسوجات برخوردار است. به‌عنوان مثال از آن می‌توان برای ایجاد خاصیت ضدویروسی، ضدباکتریایی و ضدقارچی در انواع پوشاک، لایه‌های ماسک‌های تنفسی، گان و لباس‌های بیمارستانی، ملحفه، مبلمان، فرش، فیلتر سیستم‌های تهویه مطبوع و مصارف صنعتی استفاده کرد.

بر اساس نتایج ارائه شده توسط آزمایشگاه‌های همکار وزارت بهداشت، این محصول علاوه بر اثبات عملکرد در مقیاس آزمایشگاهی و نیمه‌صنعتی روی ماسک‌های تنفسی، توانایی غیرفعال کردن و از بین بردن ویروس کرونا بر اساس استاندارد ملی ایران و فعالیت ضدباکتریایی روی باکتری‌های S.aureus و Klebsiella، pneumoniae بر اساس استاندارد ملی ایران را دارد و هم اکنون طبق اعلام ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، مجوزها و تاییدیه‌های مورد نیاز برای تولید صنعتی این محصول در دست اقدام است.

از جمله مزیت رقابتی این محصول فناورانه نسبت به محصولات موجود، امکان تولید صنعتی با فناوری بومی و مقرون به‌صرفه، امکان پوشش‌دهی آسان بر انواع منسوجات، کف‌پوش‌ها و دیوارپوش‌ها است.

از جمله مزایای دیگر این محصول می‌توان مقاومت نانوپوشش اعمال شده در استفاده‌های مکرر روزانه و همچنین آسیب نرساندن به محیط زیست و سلامت انسان را بیان کرد. همچنین امکان استفاده از این فناوری علاوه بر ماسک‌های ضدویروس در کاربردهای متعدد نظیر فیلترهای تهویه مطبوع بیمارستانی، مدارس، وسایل نقلیه عمومی و منازل وجود دارد.

منبع: ایرنا

برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

دو × 4 =