سه شنبه, ۵ تیر ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۷:۲۶
دسته بندی: فناوری
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۱

فردا ماه می‌گیرد

مسعود عتیقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ سار با اعلام این خبر افزود: گرفت فردا از نوع نیم سایه بوده و با چشم غیرمسلح تغییر نور ماه چندان محسوس نیست؛ ایران نیز جزو مناطق تحت پوشش این رویداد نخواهد بود. وی خاطر نشان کرد: در نجوم قدیم به ماه گرفتگی نیم […]



مسعود عتیقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ سار با اعلام این خبر افزود: گرفت فردا از نوع نیم سایه بوده و با چشم غیرمسلح تغییر نور ماه چندان محسوس نیست؛ ایران نیز جزو مناطق تحت پوشش این رویداد نخواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: در نجوم قدیم به ماه گرفتگی نیم سایه، خسوف غیرمریی می‌گفتند.

عتیقی افزود: این گرفت به ساروس (دوره) ۱۱۶ تعلق داشته و پنجاه و هشتمین گرفت از هفتاد و سه گرفت ساروس مورد اشاره است. قاره‌های آمریکا، استرالیا و همچنین شرق آسیا تحت پوشش این گرفت قرار دارند.

مدیر انجمن نجوم آماتوری گفت: این پدیده در ساعت ۱۱:۰۲ صبح دوشنبه به وقت کشورمان آغاز شود و در ساعت ۱۵:۲۳ (وضعیت نور روز) پایان می‌یابد.

عتیقی یادآور شد: ماه گرفتگی هنگامی رخ می‌دهد که زمین میان خورشید و ماه است و کره ماه در گردش مداری به دور زمین از درون مخروط باز نیم سایه یا مخروط بسته سایه عبور کند.

مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران گفت: این انجمن فارغ از این نکات که آیا امکان رصد یک پدیده نجومی در کشور وجود دارد یا خیر و با نگاه به گسترده‌تر شدن اخبار و اطلاعات نجومی در جامعه و فراهم کردن امکان آموزش علاقمندان به دانش آسمانی ستاره شناسی به ویژه در دوران شیوع بیماری کووید -۱۹، همواره در انعکاس اخبار نجومی با خبرگزاری‌های رسمی کشور همکاری کرده است.

عتیقی افزود: این انجمن اعتقاد دارد همه اقشار جامعه باید بتوانند در قالب انتشار این گونه اخبار از مفاهیم آموزشی مرتبط با آن بهرمند شوند و این نکته همواره در گفت و گو با رسانه‌های دیداری، شنیداری و نوشتاری مورد نظر واحد آموزش این مجموعه بوده است.

منبع: ایرنا

برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

چهارده + یازده =