جمعه, ۱ تیر ۱۴۰۳ / ۲۳:۴۳:۲۶
دسته بندی: سیاسی
تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸

دشمن می‌خواست مردم را با فشار تحریم‌ و کرونا به خیابان‌ها بیاورد

رئیس‌جمهور گفت: برخی موسسات آمریکایی گفته‌اند ما انقدر فشار و تحریم ایجاد کردیم تا در ایام کرونا، کمبودهای درمانی و اقتصادی باعث شود مردم ایران به خیابان‌ها بریزند.



حجت الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح امروز(شنبه) در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار داشت: همه تلاش ما این است که همزمان با مقابله با کرونا بتوانیم بقیه کارهای لازمی که برای زندگی و آینده مردم مورد نیاز است را با پروتکل های بهداشتی عملیاتی و اجرایی کنیم.

وی عنوان کرد: جمعیت جمعیت قابل ملاحظه‌ای است و ما بیش از ۱۴ میلیون دانش آموز داریم و از آن طرف اگر دانشگاه و فرصت‌ تحصیلات تکمیلی و حوزه‌های علمیه را کنار هم قرار دهیم تقریبا از یک جمعیت ۲۰ میلیونی حرف می‌زنیم. آنهایی که می‌گویند درس علم دانش مهم نیست بدانند این مساله بحث زندگی بیست میلیون نفری است که خود را آماده کردند یاد بگیرند بیاموزند صاحب مهارت شوند و بتوانند آینده خود را بسازند. یعنی می‌گوییم این جوانان نسبت به آینده خود هیچ اطمینانی نداشته باشند و هراس داشته باشند و درس نخوانند و بیکار در خانه و خیابان بنشینند. آثار سوئی که در روحیه این جوانان ایجاد می شود بسیار خطرناک است‌.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: در عین حال خیلی مهم است درب مدرسه و دانشگاه را باز بگذاریم اما منحصر هم نکنیم صرفا از طریق حضور باشد و اگر فردی مشکلی و مانعی دارد بتوانیم از طریق فضای مجازی و صدا و سیما آموزش های لازم را در اختیار آنها قرار بدهیم. خواهش من از خانواده ها این است که در مقابل شبهه افکنی ها تسلیم نشوند و کاملا هوشیار باشند. بدانند وزارت بهداشت و درمان و آموزش و پرورش و آموزش عالی تمام توان خود را به کار می گیرند تا نوجوانان و جوانان ما بتوانند در یک فضای سالمی درس خود را ادامه بدهند.

روحانی افزود: بحث هم تنها بحث آموزش نیست آموزش یک بعد مهم است اما بعدی که گاهی از بعد آموزش هم مهمتر است بعد پرورشی است. یعنی دانش آموز باید بیاید سرکلاس و مدرسه و با استاد مواجه شود. درست است می توان بسیاری از درس ها و آموزش ها را از طرق دیگر آموخت اما درس استاد چیز دیگری است. پای درس استاد نشستن و زانو زدن زیر پای استاد معنا و مفهوم دیگری دارد و فضای دیگری را ایجاد می کند. بنابراین ما هم باید به آموزش هم پرورش و هم به جسم و جان توجه کنیم.

وی بیان کرد: الحمدلله امروز آموزش ما ترکیبی است و حضور دانش آموزان در بسیاری از مدارس شیفتی است و در عین حال راه برای جوانان ما باز شد. به نظر من کاری که آموزش و پرورش و دانشگاه ها در هفته گذشته انجام دادند فضایی را به روی جوانان ما باز کردند و روحیه شان را باز و پرنشاط کردند. آنهایی که می‌توانند حضوری و آنهایی که نمی‌توانند غیر حضوری اما همین که مدرسه باز است و درس خواندن در مسیر خود است و مهارت آموزی در جای خودش قرار دارد توجه دارند و کشور به مسأله آینده جوانان توجه دارد.

رئیس جمهور با تاکید براینکه برخی کاملا از این شرایط در ایران ناراحت هستند گفت: برخی کانال های ضد ایرانی خارج نشین ناراحت و عصبانی هستند که در کرونا همه چیز دارد به روال درست پیش می رود و مدیریت می شود. البته این عصبانیت را می دیدم و اخیرا وزارت اطلاعات از برخی از موسساتی که در آمریکا هستند گزارشی به من داد که آنها چقدر عصبانی هستند.

روحانی اضافه کرد: آنها عصبانی هستند که ایران در حال تحریم و با این فشار چطور هم مغازه ها باز است هم مردم عزاداری می کنند و هم مجالس عزاداری اش به پا است و هم مساجدش به پا است بیمارستان ها به مردم می رسند و مردم پشت درب بیمارستان نماندند و با کمبود دارو مواجه نیستند. آنجا نوشته ما این همه فشار درست کردیم که در کرونا مردم بخاطر فشار دارو پزشک و بیمارستان و تخت و آی سی یو به تنگ بیایند و به خیابان بریزند و حالا این شده موجب تشکر برای دولت ایران و کشورهای منطقه. امروز همه نگاهشان به ایران است و همه می‌بینند ایران به بهترین وجه مقابله با کرونا را انجام داده و این نشان می دهد دشمنان ما ناراحت هستند. ما نمی‌دانیم چقدر این کرونا زمان می‌برد. اگر کسی به ما می‌گفت کرونا تا دو ماه دیگر است ما طور دیگری تصمیم می‌گرفتیم.

وی با بیان اینکه هیچکس نمی‌داند پایان کرونا چه زمانی است خاطرنشان کرد: حتی کسی نمی‌تواند قسم بخورد کرونا سال دیگر تمام می‌شود. پس در این شرایط ما باید خودمان را آماده کنیم. البته پایش و نظارت باید انجام گیرد و از وزارت بهداشت تشکر می‌کنم که به مدارس سر می زند و در گزارشی که امروز آمد در یکی از شهرها در بم و استان کرمان خیلی خوب عمل شده بود و در شهر دیگری در خوزستان خوب عمل نشده بود. همه باید توجه کنیم و تمام اصول بهداشتی را مورد توجه قرار دهیم. آمارهای جهانی می گوید یک خطر بزرگ متوجه نسل جوان است. حالا ما می گوییم برای پیرمردان و آنهایی که بیماری زمینه ای دارند نگرانی و هراس ایجاد کرده اما در آمار جهانی از کشورهای مختلف می گوید. ۱۷ درصد جوانان از سن ۲۴ تا ۳۰ سال دچار اضطراب و افسردگی هستند. مخصوصا چشم انداز آینده برای آنها مشخص نیست که شغل و زندگی شان در آینده چه می شود.

رئیس‌جمهور ادامه داد: پس این موضوع برای همه ما مهم است و همه باید دست به دست هم بدهیم و خانواده ها هم منافع خود و بچه ها را در نظر بگیرند و به بوق هایی که در کشورهای مختلف راه انداختند توجه نکنند. لحن آنها مشخص است که چقدر عصبانی هستند چطور با تحریم و فشار مردم ایران همبستگی خود را حفظ کردند و دست به دست هم دادند و مراعات می کنند. اصلا رعایت اصول بهداشتی خاری در چشم دشمنان ماست و الحمدلله به خوبی این مسیر  و روند در حال انجام است.

ادامه دارد…

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

سیزده + 10 =