شنبه, ۹ تیر ۱۴۰۳ / ۰۳:۳۵:۴۵
دسته بندی: استان ها
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۰

بندر امیرآباد برای ۶۵۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی قرارداد بست

به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران ، محمدعلی سعیدی پور در دیدار با استاندار مازندران گفت که در این مدت ۳۰۰ میلیارد تومان قرار داد سرمایه گذاری در این بندر منعقد شده است و بیش از ۳۵۰ میلیارد تومان قرارداد جدیدسرمایه گذاری هم در دست اقدام است. ‎ وی توسعه سرمایه گذاری در بندر امیرآباد توسعه سرمایه […]



به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران ، محمدعلی سعیدی پور در دیدار با استاندار مازندران گفت که در این مدت ۳۰۰ میلیارد تومان قرار داد سرمایه گذاری در این بندر منعقد شده است و بیش از ۳۵۰ میلیارد تومان قرارداد جدیدسرمایه گذاری هم در دست اقدام است. ‎

وی توسعه سرمایه گذاری در بندر امیرآباد توسعه سرمایه گذاری را از جمله اولویت های اصلی این مجموعه برشمرد و افزود : در حال حاضر منتظر ابلاغ و تصویب طرح جامع بنادر توسط سازمان بنادر و دریانوردی هستیم که به نوعی می توانیم زمینه توسعه سرمایه گذاری را در استان ایجاد نماییم. 

سعیدی پور با اعلام این که سازمان بنادر و دریانوردی در زمینه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری وام بدون بهره به متقاضیان این بخش پرداخت می کند ، توضیح داد : در حوزه گردشگری در زمینه های خرید شناور ، جت اسکی، ساخت اسکله و پارک گردشگری دریایی، ساخت هتل های ساحلی و … سرمایه گذاری لازم در برنامه های آتی صورت خواهد گرفت.

وی همچنین در این دیدار به چالش تامین چوب کارخانجات اشاره کرد و گفت : تامین چوب برای کارخانه ها یکی از چالش هایی است که ما با آن مواجهیم و این که چوب هایی که از کشورهای حوزه سی آی اس CIS و روسیه وارد کشور می شود، ممکن است آلوده باشد لذا از ورود این چوب ها ممانعت شده و این باعث شده کارخانه های ما از جمله کارخانه ام دی اف و چوب و کاغذ دچار چالش شوند لذا امیدواریم این فرآیند تسهیل شده و چوب مورد نیاز کارخانجات منطقه تامین شود.

سعیدی پور افزود : اگر مشکل تامین چوب حل شود و کارخانه ها هم فعال شوند، موجب اشتغال بیش از یکهزار نفر نیروی انسانی می شود.

وی گفت : البته اگر قرار است واردات چوب اتفاق بیفتد ،باید فرایندهای کنترلی لازم توسط دستگاه های ذیربط صورت گیرد.

مدیر بنادر و دریانوری منطقه ویژه اقتصادی و بندر امیرآباد همچنین از پر بودن انبارهای بندر و عدم خروج کالا به عنوان دیگر چالش این مجموعه یاد کرد و گفت : علیرغم انبارهای پر موجود در بنادر نمی توانیم کشتی ها ی موجود را پهلو بدهیم و کالای جدیدی را بپذیریم ، لذا تقاضای تسهیل امر از سوی دستگاه های ذی ربط را داریم تا کالاها در بنادر نمانند چرا که بنادر محل گذر کالاها می باشند.

بندر امیرآباد در شرق استان مازندران در دهه ۷۰ ایجاد شد و با ارتقاء به منطقه ویژه اقتصادی در دهه ۸۰ هم اکنون حدود ۲  هزار هکتار مساحت دارد.

تاکنون بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری از سوی بخش خصوصی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد انجام شده است. همچنین به همین میزان هم در حوزه زیرساختی این بندر سرمایه گذاری شده است. در حال حاضر بیش از چهار هزار نفر در این منطقه مشغول کار هستند.
بندر امیرآباد با داشتن ۱۵ اسکله و یک اسکله رو رو در دست ساخت دارای ظرفیت حدود ۶ میلیون تنی بار گیری و تخلیه بار است . نیمی از فعالیت صادرات و وارداتی شمال ایران از این بندر انجام می شود و تنها بندر راهبردی متصل به راه آهن سراسری در شمال ایران محسوب می شود.

منبع: ایرنا

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

9 + 11 =